Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen jellegű és hogyan...

Milyen jellegű és hogyan zajlik egy osztályozó vizsga?

Figyelt kérdés

Szóval kb 1 hónapot nem voltam iskolában betegség miatt. Kb 5 tantárgyból leszek/vagyok ki írva: Töri, népegészségügy, biosz, angok, magyar. Aki volt már ilyen vizsgán, mennyire nehéz? Elég ha kettesre megcsinálom? Mikor van ez általában?

Nagyon ideges vagyok, mert ha nem sikerül annyit tudok, hogy évismétléssel jár.

2019. máj. 15. 11:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Olyan lesz mint a pótvizsga. Ha minden igaz a nyári szünet előtti napokban, vagy az első napjaiban lesz. Bemész, húzol egy témakört, kapsz egy kis felkészülési időt és beszélned kell róla. Tárgyanként fog menni, a sorrendet lehet hogy te határozod meg, de a tanár is mondhatja. Ha a lehetőség a tied, azzal kezdd amit a legjobban tudsz és így haladj arra ami a legkevésbé. Ami jegyet kapsz rá az lesz az év végi osztályzatod. Ha maximum két tárgyból buksz, még a nyár végi pótvizsgán újra megpróbálhatod. Ha többől, az évismétlés. Sok sikert!
2019. máj. 15. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!