Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egyetemisták! Statisztika és...

Egyetemisták! Statisztika és valószínűségszámítás alapjai tárgyat hogyan teljesítettétek, hogy tanultatok rá?

Figyelt kérdés
Másodéves hallgató vagyok a BGE-n, ebben a félévben lesz életem első zh-ja az egyetem falain belül, az is a statisztika.. a tanárok sem nyugtatnak minket, én meg biztos vagyok benne, hogy meg fogok bukni. Volt valami bevált módszeretek, hogyan tudtátok megjegyezni az anyagot, motiválni magatokat?
2021. okt. 7. 22:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Lehet online lesz a vizsgád.

A vizsgán is lesznek ugyanolyan Coospaces teszt kérdések, mint az előadáson. Az lesz az első feladat utána jön majd az Excel.

2021. okt. 23. 08:02
 12/19 A kérdező kommentje:
Online lesz, jelenleti, elmeleti kerdesek is lesznek, a gyakorlati feladatokhoz nem kell visszatolteni excelt, de abban kell szamolni es csak annyit kell irnom a coospacen hogy igaz vagy hamis
2021. okt. 23. 08:57
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Készülj arra, hogy nagyon sokan lesztek, mivel sok a bukott, ez egy bukó tantárgy.

A kabát se lehet rajtad, a táskád se lehet melletted, itt nagyon figyelnek, a személyit is jobban átnézik.

Szerintem az első ZH könnyebb, mint a második (akkor még nem tudják milyen a színvonal, hol kell a határt meghúzni. :D). Szóval az elsőre jobban készülj. :)

Hu, emlékszem mikor a Coospace tesztet töltöttem ki mind az 5 kérdés helyes lett, egyből kiírta az elméletire a pontokat. Max. pontom lett, úgy örültem, emiatt lett meg a kettesem. Szóval könnyebb volt utána az excel feladatokat megoldani, mivel tudtam, hogy a kettes megvan. :D

Szöveg az én taktikája ez volt: előadásokra plusz pontokért járás, I. ZH-ra jobban fókuszálni, II. ZH-t lazábban venni.

2021. okt. 23. 16:38
 14/19 A kérdező kommentje:
Mivel erteteket nem kell megadnunk, igy nem "jarhatobb ut", ha egyik feladatnal minden igaz, masiknal minden hamis? Ugy lehet tobb pontot szereznek, mint sajat megoldasok alapjan :D
2021. okt. 23. 17:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Tippelni max. akkor, ha nem tudod.

Bár, ha szerencsés alkat vagy, csinálhatod úgy.

Amikor én mentem csak az elméleti volt I-H választós, az excel értékes. Nem Coospacen volt a gyakorlati feladat.

Majd az üzleti statisztika online (koronavírus, távoktatás) Coospace gyakorlat + elmélet is. Ott volt I-H a gyakorlatnál. Az értékek ott voltak, nem kellett megadni, csak 1 volt igaz, ha jól emlékszem.

2021. okt. 24. 18:28
 16/19 A kérdező kommentje:
Koszi! Valoszinu ilyen tippeles lesz az egesz, hatha..
2021. okt. 24. 21:57
 17/19 A kérdező kommentje:
72% lett es csak kettot tippeltem a 9-bol. Nagyon koszonom a valaszokat!
2021. okt. 29. 17:21
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! :)

Szép eredmény, így már tuti meglesz a tantárgy.

Anno emlékszem mennyi embernek lett 10-20-30% körüli eredménye, lefagyva jöttek ki a vizsgáról...(akkor csak az elmélet volt tippelhetős) szerintem ezért tették I-H-ra a feladatokat vagy azért mert így gyorsabb és könnyebb a javítás.

2021. okt. 29. 17:51
 19/19 A kérdező kommentje:
Koszonom! Nem volt konnyu, mert sokszor becsapos volt, ahogy fogalmaztak.. A levelezosok online irtak, otthonrol, de nekik a rossz valasz utan pontlevonas volt... Igy biztos vagyok benne, hogy jobb, hogy bent irtuk, mert aki tippelt, annak is lett valamennyi pontja legalabb es nem vontak le belole
2021. okt. 29. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!