Egyetemisták! Statisztika és valószínűségszámítás alapjai tárgyat hogyan teljesítettétek, hogy tanultatok rá?
Lehet online lesz a vizsgád.
A vizsgán is lesznek ugyanolyan Coospaces teszt kérdések, mint az előadáson. Az lesz az első feladat utána jön majd az Excel.
Készülj arra, hogy nagyon sokan lesztek, mivel sok a bukott, ez egy bukó tantárgy.
A kabát se lehet rajtad, a táskád se lehet melletted, itt nagyon figyelnek, a személyit is jobban átnézik.
Szerintem az első ZH könnyebb, mint a második (akkor még nem tudják milyen a színvonal, hol kell a határt meghúzni. :D). Szóval az elsőre jobban készülj. :)
Hu, emlékszem mikor a Coospace tesztet töltöttem ki mind az 5 kérdés helyes lett, egyből kiírta az elméletire a pontokat. Max. pontom lett, úgy örültem, emiatt lett meg a kettesem. Szóval könnyebb volt utána az excel feladatokat megoldani, mivel tudtam, hogy a kettes megvan. :D
Szöveg az én taktikája ez volt: előadásokra plusz pontokért járás, I. ZH-ra jobban fókuszálni, II. ZH-t lazábban venni.
Tippelni max. akkor, ha nem tudod.
Bár, ha szerencsés alkat vagy, csinálhatod úgy.
Amikor én mentem csak az elméleti volt I-H választós, az excel értékes. Nem Coospacen volt a gyakorlati feladat.
Majd az üzleti statisztika online (koronavírus, távoktatás) Coospace gyakorlat + elmélet is. Ott volt I-H a gyakorlatnál. Az értékek ott voltak, nem kellett megadni, csak 1 volt igaz, ha jól emlékszem.
Gratulálok! :)
Szép eredmény, így már tuti meglesz a tantárgy.
Anno emlékszem mennyi embernek lett 10-20-30% körüli eredménye, lefagyva jöttek ki a vizsgáról...(akkor csak az elmélet volt tippelhetős) szerintem ezért tették I-H-ra a feladatokat vagy azért mert így gyorsabb és könnyebb a javítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!