Mivel tudok szerezni legalább 400 pontot az egyetemre?
Ja, és találtam egy ilyen kitételt; "Nem számítható érettségi pont az érettségi bizonyítvány megszerzését követően, kizárólag a szakképesítés megszerzésére felkészítő oktatási formák végén kiadott, szakképesítést tanúsító (szakközépiskolai) képesítő, érettségi-képesítő stb. bizonyítványokból."
Én szakma utáni 2 éves érettségin voltam, szóval ez... mi akkor?
Okosabbaknak igazat adok ilyen téren. Akkor legyen max 100+ pont.
Az, hogy mit számoltál fogalmam sincs.
Év végi jegyeket csak akkor veszik figyelembe ha nem duplázol. Duplázásnál csak az érettségi van ill a plusz pontok.
Sima számítással annyira nem vagyok tisztában és jobb lenne a felvi kalkulátort használni...
Amúgy meg nem tudom milyen +100+60-ról beszélsz.
Emelt szintű érettséginél van csak +50 pont ha sikerül valahány %-ék. Középnél nincs + pont.
2 közeped összege 160 pont akkor azt duplázva 320-ad van. Ha nem duplázol akkor jönnek hozzá az év végi jegyek valamilyen részben, de akkor a 30 pontos töri is beleszámít, ahogy a 99 pontos irodalom is.
Ne akard ezt számolgatni... írd be, hogy pontszámítás és igazodj el az oldalon.
#12 Pontosan ezért kértem a segítségeteket.
A felvi.hu-s pontszámítót nem tudom használni, pont azért, mert csak 4 tantárgyból van érettségim.
Ha kamu adatokat is írok be, akkor se tudom, hogy miből van számítva a pont, és miért mennyit kapok.
Több embert is megkérdeztem már, és ahogyan itt is, több ellentmondásba ütköztem, mint biztos válaszba.
4 Tárgyból hogy lehet érettségid?
Irodalom, Matek, Töri, Idegennyelv és választott.
Ha meg még régi érettségid van 4 tárggyal akkor oda keress forrást és hívd fel telefonon, hogy ilyenkor mi a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!