Jelenleg van egy mérnök informatikus diplomám. Szeretném kiegészíteni, egy informatika tanári diplomával, hogy aztán általános sulikban, vagy középiskolákban okíthassam a gyerkőcöket a számítógép rejtelmeire. Melyik oktatási intézményt ajánljátok?
Te nem olvasol híreket? A fidesz most bocsátott el 4000 tanárt, mert megszorítják a közintézményeket. Ilyen időkben direkt pont a legnagyobb szükség tanári diploma nélküli informatikatanárra van ám! :@
Mérnök informatikus jóformán az semmi, mert sehova sem kell, semmilyen speciális tudással nem rendelkezik, el kell menned továbbképzésre a Munkaügyi központba.
Olcsó húsnak híg a leve.
Miből gondolod, hogy a munkáltatók nem tudják, hogy mit jelent a BME-n diplomázni, és mit jelent máshol?
A másik, amit hozzáfűznék, hogy az egy dolog, hogy a cégek szemében mely sztáregyetemek a favoritok, de nekem viszont nincs korlátlan pénzem.
Így szegény ember vízzel főz alapon az olcsóbbat kell választani, és ezt az olcsóbbat is nyögve fizeti.
A másik kérdésem lehet, hogy félreérthető volt, de azért nem mindegy, hogy olyan helyen próbálom megszerezni a papírt, ahol a tisztelt oktató azzal dönti el, hogy ki megy át és ki nem, hogy feldobja a levegőbe a zárthelyiket aztán amelyik "fejjel" lefelé esik 1-es, a többi átment. Mert volt ilyen, hogy hol az most nem érdekes. És nekem ilyen hóbortokra se pénzem, se időm nincsen.
Ezért kérdeztem, hogy hol a leghumánusabb a rendszer. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!