Milyen szakmát érdemes tanulnia egy nőnek 2021-ben?
19/L
Amit szeretek csinálni: Sminkelni, Rajzolni(bár béna vagyok benne) Filmet vagy sorit nézni, fotózgatni,sütni
Amit nem szeretek:
Matek, Informatika, ha megmondják mit csinálok
Nem szeretem ha tömeg van körülöttem
Milyen szakmákat érdemes tanulni egy nőnek 2021-ben amivel jól is lehet keresni? 250+ netto körül.
Műköröm építő,Sminkes és Fodrászon kívül bármi jöhet
Mivel a sorozatnézéssel keresni nem lehet, amivel keresni lehet, azt meg nem akarod, hááát...
Tegyük fel, hogy a való élet olyan, hogy magától nem jön a jó kereset és tenni is kell érte, mire lennél hajlandó?
- egyetemre menni és tanulni
- elfogadni, hogy van főnököd, aki megmondja mit csinálsz, nagyjából napi 10 órában, vagy
- térdelni?
"ehhez a szakmához meg kell a kreativitás"
Jah, csak amikor bejön, hogy le kell gyártani 10 féle aprósüteményt, pár tálca franciakrémest és kérésre 5db szülinapi tortát, akkor annyira pont letojják a kreativitását, mint annak a rendje! Megmondják mit csináljon és időre és minőségre legyen ott, vagy viszlát!
A cukrászat nem az, amit hobbiból otthon tolsz havi 1x.
3# "Mivel a sorozatnézéssel keresni nem lehet"
Miért ne lehetne? ott a Twitch csak egy medence kell neki nézi a sorozatot közben pózol és meg is van a mani
Menj szobafestőnek/lakberendezőnek
"Sminkelni, Rajzolni(bár béna vagyok benne) Filmet vagy sorit nézni, fotózgatni,sütni"
Hát ezt akárki elmondja magáról a sütést kivéve.
"Amit nem szeretek:
Matek, Informatika, ha megmondják mit csinálok
Nem szeretem ha tömeg van körülöttem"
Pedig valaki mindig megfogja mondani mit csinálj. Ha más nem a megrendelő.
Ezért ez így elég semmi leírás. Azért, hogy henyélsz és sorozatot nézel nem fognak fizetni. Merem állítani, hogy egy jó kritikát nem tudsz összedobni, így ez kilőve. A fotózgatás meg nem egy oltári nagy dolog. Előkapod a telód vagy a gépet és baromi jó fotósnak gondolod magad. Ez az emberek 90%-a akik lőnek egy képet. A technika ugyanis megoldja a javát.
Többit inkább nem is írom... menj el dolgozni olyan helyre ahova nem kell papír és gondolkozz 1 évet mi akarsz lenni.
Vendéglátóztam 10+ évig, nem vagy nálam tapasztaltabb.
" aki saját vállalkozásként tolja és vannak dolgozói akik csinálják a monoton munkát, az kísérletezgethet új dolgokkal, mert ő a főnök. "
Kiscsillag, MIBŐL? Tudod, te mennyibe van ez? Romló árukészlet, engedélyek, helyszín, bérlet, eszközök, hűtők, alkalmazottak bére, járulékok, rezsi? Tapasztaltabb vagy... jah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!