Ezek közül melyik szakra érdemesebb menni, elhelyezkedés és fizetés szempontjából?
Jogász,szociológia,igazgatásszervező,andragógia,pedagógia,politológia,alkalmazott közgazdaságtan,pénzügy-számvitel.
Véleményeket várok ezekről.Tudom hogy mérnöki pályák előtérben vannak,de én ezek közül választanék.
Én a közgázt és a pü.-szv.t azért ajánlanám, mert elég sok területre ráhúzható. Ha elvégezted lehetsz egy banki ügyintéző, de akár bankigazgató is. Szerencse, gyakorlat és nem utolsó sorban ismeretség kérdése itt is.
Andragógián végzett a nővérem és konkrétan nem abban dolgozik, de arra mindenképpen jó, hogy állítólag nem nehéz és van diplomád. Akkor viszont jó, ha jó a szervezőkészséged (művelődésszervező, programszervező,.... szervező szakmák) vagy hasonló területen jó vagy.
Pedagógiáról vagyis lényegében a tanárokról csak hallani lehet, hogy nem fizetik meg őket.
Politológia részemről no komment.
Jogásszal kapcsolatban egyetértek előző hozzászólóval.
A többit nem ismerem.
Pénzügy-számvitel.Ez nem kérdés.Én csak ezt választanám.
Pedagógiára csak fanatikusak menjenek,akiket nem érdekel a pénz.
Az andragógia értelmetlen szak.Jogot csak akkor ajánlanám,ha utána csinálsz egy átképzőt,és a rendőrségen belül elhelyezkedsz vele.Persze rendőrként;ehhez kell az átképző.
A többiről nincs nagy véleményem,nem igazán ismerem.De úgy látom,hogy más sem,ezért gondolom nem egy versenyképes szakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!