Egyetemen tanulok munka mellett. Megtudhatja valahonnan ezt a munkáltatóm, hogy más felé kacsingatok?
Ki fog derülni mindenképpen. Sok szabadságot elvisz a tanulás. Órák, gyakorlatok, vizsgák... Ahogy haladsz előre, egy idő után egyszerűen nem lesz elég. Szóval vagy szólsz, vagy táppénzcsaló leszel.
Én szóltam előre. Közölték, nem támogatnak semmiben (mert nem kell ez a végzettség- hahh, vajon miért ez csinálom?). Én meg nem az engedélyüket kértem, hanem a segítségüket.
Felén túl vagyok, most kezd nehéz lenni. Mondjuk nekem van család, gyerek, aki azért igényelné néha az anyját az iskolai szünetekben.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Levelezőn csinálom. Ha a munkahelyemmel kapcsolatos szakot végeznék akkor nem takargatnám, titkolnám, hogy tanulok, de mivel a szakommal egyértelműen kiderülne, hogy utána szeretnék elmenni onnan, így nem lenne túl jó ha munkanélküli lennék.
Szabival oldom meg, vagy pedig ha az nem lehetséges, akkor kihagyom azt az órát.
#1 vagyok. Én is levelezős.
Nem igazán érdekel a véleményük és szerencsére a szabadságomat én osztom be, amíg a munkám el van végezve. nem szoktam magyarázni, hogy mire kell a szabadság, csak hogy x napon nem leszek.
Most jön majd gyakorlat, ez több napot visz el, szóval szólnom kell. Szerintem nagyon jól tudja a főnököm, hogy ha nem enged el, megoldom máshogy.
Én is váltani akarok, teljesen egyértelmű a dolog.
Ha nagyon kötekednek, akkor legfeljebb előbb váltok. Igazából már most nézelődöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!