Van külön tantárgyakból érettségi felkészítő felnőtteknek?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ha én 5 éve érettségiztem, sikeresen, csak a suli nem a legjobban adta elő a dolgokat így utáltam, és kicsit későn, de rájöttem hogy tanulni szeretnék mivel érdekel a tudomány, létezik olyan oktatás hogy pl csak fizikából (vagy másból) készít fel érettségire, és csak abból vizsgázom? A többi eredményem megmaradna, itt a javítás a lényeg, hogy aztán ha mennék egyetemre felkészültebb legyek. Van ilyen?2021. szept. 3. 20:53
2/18 anonim válasza:
Bármikor tehetsz javítás céljából újra érettségit, annyi hogy ez már nem ingyenes, hanem tantárgyanként fizetni kell érte. A többi jegyed nem változik. Vannak fizetős érettségi felkészítők, vagy elmész egy tanárhoz.
3/18 anonim válasza:
ilyenkor ősszel rengeteg érettségi felkészítő tanfolyam indul, ami konkrét tárgyakból van, nem mindenből (főleg emelt szintre készítenek fel). Érdemes bejárni, én így tettem 91%-os biosz emeltet, viszont áruk is van ezeknek a tanfolyamoknak (80-100 ezer forint között láttam őket)
4/18 anonim válasza:
Ingyen nem járhatsz újra középiskolába. Pénzért bármilyen felkészítést megvehetsz.
5/18 A kérdező kommentje:
Szerintetek erdemes meg elkezdeni egy fizikusi palyat?
2021. szept. 4. 10:45
6/18 Mojjo válasza:
Ha érzel magadban kellő akaratot és elszántságot, akkor miért ne. Mennyi is vagy, 23? Az még nagyon fiatal, simán elkezdhetsz bármit. (Amúgy is egyébként, de ennyi idősen főleg.)
7/18 A kérdező kommentje:
24 vagyok. Már pont kicsúsztam az államilag támogatott oktatásból. De lehet belekezdek. Egy ideje semmi sem köt le csak a tudomány. Nehéz lesz nagyon mivel régen suliztam már, teljesen elszoktam tőle. De ha tényleg nem késő elkezdem.
2021. szept. 4. 14:48
8/18 anonim válasza:
Miért csúsztál ki az államilag támogatott oktatásból? Mindenkinek jár, legyen az 60 éves vagy 18. Nincs korhatár. Mire gondoltál vagy hol olvastad?
9/18 anonim válasza:
Magántanárhoz tudsz menni vagy érettségi felkészítő tanfolyamra.
10/18 A kérdező kommentje:
Egyik ismerosom mondta aki egyetemre megy. Ezekszerint nincs korhatar? Lehetek allamilag tamogatott 40 evesen is? Csak erjem el a ponthatart?
2021. szept. 5. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!