Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van külön tantárgyakból...

Van külön tantárgyakból érettségi felkészítő felnőtteknek?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ha én 5 éve érettségiztem, sikeresen, csak a suli nem a legjobban adta elő a dolgokat így utáltam, és kicsit későn, de rájöttem hogy tanulni szeretnék mivel érdekel a tudomány, létezik olyan oktatás hogy pl csak fizikából (vagy másból) készít fel érettségire, és csak abból vizsgázom? A többi eredményem megmaradna, itt a javítás a lényeg, hogy aztán ha mennék egyetemre felkészültebb legyek. Van ilyen?

2021. szept. 3. 20:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Van. Magántanárnak hívják.
2021. szept. 3. 21:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor tehetsz javítás céljából újra érettségit, annyi hogy ez már nem ingyenes, hanem tantárgyanként fizetni kell érte. A többi jegyed nem változik. Vannak fizetős érettségi felkészítők, vagy elmész egy tanárhoz.
2021. szept. 3. 21:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor ősszel rengeteg érettségi felkészítő tanfolyam indul, ami konkrét tárgyakból van, nem mindenből (főleg emelt szintre készítenek fel). Érdemes bejárni, én így tettem 91%-os biosz emeltet, viszont áruk is van ezeknek a tanfolyamoknak (80-100 ezer forint között láttam őket)
2021. szept. 3. 21:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen nem járhatsz újra középiskolába. Pénzért bármilyen felkészítést megvehetsz.
2021. szept. 3. 21:35
 5/18 A kérdező kommentje:
Szerintetek erdemes meg elkezdeni egy fizikusi palyat?
2021. szept. 4. 10:45
 6/18 Mojjo ***** válasza:
100%
Ha érzel magadban kellő akaratot és elszántságot, akkor miért ne. Mennyi is vagy, 23? Az még nagyon fiatal, simán elkezdhetsz bármit. (Amúgy is egyébként, de ennyi idősen főleg.)
2021. szept. 4. 11:40
 7/18 A kérdező kommentje:
24 vagyok. Már pont kicsúsztam az államilag támogatott oktatásból. De lehet belekezdek. Egy ideje semmi sem köt le csak a tudomány. Nehéz lesz nagyon mivel régen suliztam már, teljesen elszoktam tőle. De ha tényleg nem késő elkezdem.
2021. szept. 4. 14:48
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért csúsztál ki az államilag támogatott oktatásból? Mindenkinek jár, legyen az 60 éves vagy 18. Nincs korhatár. Mire gondoltál vagy hol olvastad?
2021. szept. 4. 15:14
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Magántanárhoz tudsz menni vagy érettségi felkészítő tanfolyamra.
2021. szept. 5. 16:07
 10/18 A kérdező kommentje:
Egyik ismerosom mondta aki egyetemre megy. Ezekszerint nincs korhatar? Lehetek allamilag tamogatott 40 evesen is? Csak erjem el a ponthatart?
2021. szept. 5. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!