Hogy legyek jobb matekból?
Olyan kérdésem lenne hogy matekból hogyan tudnék 3/4es lenni. Most fogok felvételizni, évvesztesz vagyok és sajnos az egész felső tagozatban nem ment a matek. Konkrétan semmi. Függvények azt egyedül tudom a geometria 5. Osztályos szintje megy csak. A három év alatt 4-3-2-re ment le a matek tudásom. Minden másból 4/5-ös vagyok. Egészségügyi suliba szeretnék majd jelentkezni mentőápolónak de mivel ha leérettségizek utána a mentőállomáson is megkapom a szakmát így előtte lehet autószerelőnek tanulnék.
Bármi tippet a matekkal kapcsolatban elfogadok szívesen vagy valami rövid összefoglalót a matekkal kapcsolatban például százalék számítás vagy ilyesmi ami lesz 8. Osztályban. Ha bármit is számít lány vagyok.
Köszönöm szépen. :)
Próbáld meg megérteni.
Ehhez alapokat sem árt újra átvenni és jól megérteni.
Miért nem tudsz magántanárt keresni?
Mert akkor kb. sehogy. Ha tanár magyarázatával nem tudtad megérteni, akkor magadtól még annyira sem fog menni. Felnőtt fejjel még esetleg el lehetne valamivel könnyebben sajátítani az anyagot egymagad, de gyerekként szinte lehetetlen.
Ami viszont biztos, hogy a továbbtanuláshoz a központi felvételi az egyik legfontosabb. A korábbi évek feladatsorait megtalálod az interneten és ingyenesen le is tölthetőek. Azokat a feladatokat megoldva rá tudsz jönni, hogy mi nem megy és talán utána is tudsz nézni a dolgoknak, aztán vagy megérted, vagy nem. A semminél több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!