Tanuljak óvónőnek vagy maradjak az idősek területén?
Figyelt kérdés
Szóval szociálpedagógia diplomám van, jelenleg idősek körében dolgozom, mint foglalkoztató. Eddig azt hittem,hogy ez az a a terület, amit mindíg is kerestem. Viszont az óvódapedagógus állás is elkezdett érdekelni. Hisz míg az idősek inkább csak ,,elköszönnek" tőlünk, addíg a gyerekeknél még van fejlődére lehetőség, amihez nagyban hozzájárulnánk, az időseknél már csak stagnálás vagy fékezés van. Igaz nem voltam sosem, egy anyáskodó típus, de mivel később szeretnék gyermeket, jobban rászeretnék látni egy gyermek fejlődéséhez hogy járulhatok hozzá, illetve, hogy jó anya legyek. Ti mit döntenétek?#óvodapedagógus, szociálipedagógia, gyerekek
2021. aug. 26. 16:11
1/3 anonim válasza:
Esetleg előbb szittelj gyereket hogy lasd tetszene-e.
2/3 anonim válasza:
Ha igazán érdekel az óvodaped.akkor jelentkezz rá, mert később meg fogod bánni, hogy kihagytad a lehetőséget. Én is szocpedet végeztem, így voltam vele, mint te. Azt hittem ez az én szakom, de elvégezni már könnyebb volt, mint otthagyni.
Azt tudod gondolom, hogy az óvónői bér nem sok, de a gyerekek valóban tüneményesek. (2 ovis gyermekem van, tapasztalat)
Eddig úgy volt, hogy alapdiplomával lehetett jelentkezni és úgy nem kellett emelt szintű érettségit tenni. Nézz utána ez így van e még és jelentkezz ha végeztél a Szocpeddel.
Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Ha érdekel a téma, akkor vágj bele. Én a helyedben nem gondolkodnék, ami engem eddig érdekelt azt elkezdtem. Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!