Lehet párhuzamosan alapképzést és mesterképzést is folytatni?
Figyelt kérdés
már van egy alapképzésem, ami kiszeretnék egészíteni mesterrel, ugyanakkor egy másik alapképzés is érdekelne, ami által több lábon állnék...#mester, képzés, egyetem, főiskola,
2021. aug. 18. 20:49
1/10 A kérdező kommentje:
mindkettő fizetős lenne, jobban szólva a mester első féléve még államilag támogatott, mivel maradt még egy félévem.
2021. aug. 18. 20:50
2/10 A kérdező kommentje:
viszont gondolom egy időben nem tudom elkezdeni őket, max egy félév különbséggel.
2021. aug. 18. 20:51
3/10 anonim válasza:
Egyszerre szerintem nem lehet felvételizni (ebben nem vagyok biztos) de ezen kívül lehetsz 6 képzésen is egyszerre, csak legyen erőd/időd csinálni :)
4/10 anonim válasza:
Milyen alapképzést sikerült 11 félév alatt elvégezni államilag támogatottan?
5/10 A kérdező kommentje:
két alapképzésre jártam,de az elsőt nem fejeztem be, mivel rájöttem, hogy más érdekel...
2021. aug. 18. 21:08
6/10 anonim válasza:
Milyen alapszakot végeztél, mit akarsz ráépíteni és mi a másik szak?
7/10 A kérdező kommentje:
Szociálpedagógiát fogok hamarosan elvégezni. Gondolkozok a mentálhigiénés mester képzésen, ezt a munkahelyem támogatná is , akár anyagilag is, mivel passzol a munkakörömhöz. Viszont érdekel az óvodapedagógus alapképzés is.
2021. aug. 18. 21:17
8/10 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! Én is így vagyok. Van már egy alapom, pont a Szocped, most pedig a mestert és egy másik alapot csinálok. Nekem jövőre lesz csak fizetős. Én az alapot tavaly szeptemberben kezdtem, a mestert meg most februárban keresztfélévesen. Csak így tudsz egyszerre 2 helyen lenni 1 félév különbséggel. Sok sikert kívánok!
9/10 anonim válasza:
Kérdező, mennyit keresel a szociális szférában és mennyit ígérnek a mester után? Fontos lenne mert engem is érdekel a szociálpedagógia.
10/10 anonim válasza:
(Jó-jó, de azt a nyamvadt igekötőt is tanuld meg helyesen írni! Így: „ki (szóköz) szeretnék egészíteni”)
Amúgy semmi akadálya. Akármennyit csinálhatsz egyszerre. A korlát az a kötelező megjelenések lesz. Össze kell hangolnod a képzéseket, és ezt csak órarend pakolászásával lehetetlen. Rugalmas tanárokat kell kifognod. Rossz tapasztalatot amúgy nem hallottam ilyen helyzetről, bele szoktak menni a hiányzásokba, támogatóak a párhuzamos képzésekkel az oktatók. De mindig ott lehet egy-két barom, aki hajthatatlan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!