Számtítógép szerelő vagy telefon szerelő?
Figyelt kérdés
2021. aug. 16. 18:38
A kérdező szavazást indított:
Számítógép
Telefon
8 szavazat
1/4 A kérdező kommentje:
Miért számítógép?
2021. aug. 16. 19:15
2/4 anonim válasza:
Mert azt lehet. Telefon ha nagyon hibás, akkor megy a kukába. Főleg amiatt, mert ha 1 alkatrész megdöglik az alaplapon, gyakran viszi magával a fél áramkört. Szinte lehetetlen javítani sokszor. A számítógép viszont legalább modulszerű, gyakran csak 1-1 egysége hal meg, és cserével orvosolható a baj.
3/4 anonim válasza:
Itt nem csak alaplapi problémákra kell gondolni. Azok ritkább esetek.
Ami a leggyakrabban előfordul, az a törött kijelző cseréje, kamera kitakarítása, üvegfóliák felrakása, tokok árusítása stb.
Ezekben elég jó pénz van, pár ezerért berendeled külföldről a kijelzőt iphone-ra és felrakod vagy 20 ezerért, berendeled az üvegfóliát 300-400 forintért és felrakod 3 ezerért..
Ettől függetlenül nem látom egyik szakmát sem olyan nehéznek, hogy ne tanuld meg mindkettőt. Énis például hobbiból bármit megcsinálok gépekkel és telefonokkal kapcsolatban, bár van diplomám IT területen de nem ott tanultam ezeket. Ha nyitsz egy boltot és ilyen mindenes lennél szerintem jól menne.
4/4 anonim válasza:
Számítógép szerelő a végzettségem, soha életemben nem dolgoztam benne, nem kellettem vele sehova. Van mellette pár szakmám, azokkal zsonglőrködöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!