Hogyan oldjátok meg a levelezős képzést munka mellett, ha nem csak szombaton, de pénteken is van óra?
Mesterszakról lenne szó, még a felvételinél direkt rá is kérdeztem, hogy ugye csak szombaton lesznek órák? Erre most nézem az órarendet, hogy az órák 70%-a péntek 14:30-tól lesz, néha ezek mellett lesz szombaton is, de a nagy része pénteken lenne?
Úgy voltam vele, ha néha lesz pénteken óra, megpróbálom megbeszélni a munkahelyen, hogy a maradék órát túlórában ledolgozom, vagy néha esetleg vennék ki szabadságot, de így, hogy szinte csak pénteken van óra, így azért eléggé elment a kedvem az egész mesterszaktól, főleg, hogy feltételezhették volna azt, hogy mesterszakot levelezőn már mindenki munka mellett csinál, és nem sokan tudják megoldani, hogy minden pénteken eljöjjenek a munkahelyükről.
Arra is gondoltam, hogy kérek kedvezményes tanrendet, amikor ugyebár nem kötelező az órákon való részvétel, de ha egy órán sem lennék bent, akkor nem sok jót jósolnék magamnak.
Szerdán tudok beszélni az ügyvezetővel, kiváncsi vagyok mit fog mondani.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Köszönöm a választ! I
lyen esetben nem kell akkor az órán bent lenni, ez így oké. Az anyagot a csoporttársaidtól kérted el majd ugyanúgy vizsgáztál velük egyszerre, mint normál esetben?
Légyszi írd majd meg, hogy mit mondtak.
Betelefonáltam az ügyintézőnek, Ő megerősítette, hogy egyesével kell írni a tanároknak, hogy engedélyezik-e a különleges tanrendet, ami csak azért gáz, mert vannak tanárok, akik közül valaki például január óta nem írt vissza.
Egyébként logikusan belegondolva eltelt egy fél tavaszi félév, meg egy teljes őszi és tavaszi félév online oktatás keretein belül, elvileg rendelkezésre áll olyan tananyag, aminek a segítségével 100%-osan fel tud az ember készülni otthon is (megoldott feladatsorok, magyarázattal levezetve), szóval szerintem logikus lenne azt a hallgatók rendelkezésére bocsájtani mert nem hiszem, hogy sokan megtudják oldani a pénteki órákon való részvételt, legyen szó alap vagy mesterszakról.
Teljesen az órákat nem merném kihagyni, mert egyenlőre még nem ismerem a szaktársaimat, szóval egyenlőre nem látom az alagút végét, az meg, hogy 10 szabadságot egyből kivegyek, + az esetleges vizsgák / ZH-k, és ez csak egy félév, nem akarom az összes szabadságom ellőni, ha más nem, akkor szimplán nem kezdem el a mestert, még ilyen gondolat is megfordult a fejemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!