Az egyetemek utana neznek az erettsegiknek?
Most ne nezzetek hulyenek,de en hallottam hogy emberek vesznek erettsegit.
Es ha ezt beadjak egyetemre vagy munkahelyre,nem neznek utana?
Hat csak lebuknak
Eskuszom nincs ilyen celom,jo tanulo vagyok😂de ezekhez meg megis buta es tapasztalatlan,hogy ilye van
De akar az en erettsegimnek is. Nem neznek utana,csak latjak a jelentkezesben hogy hanyas lett es mibol?
Tegyük fel, bekerülnek egy kamuérettségivel...
Szted mondjuk egy közgázon mit tud csinálni, aki még szorozni sem tud?
Mi lesz az anatómián azzal, aki azt sem tudja, milyen vércsoportok vannak?
Műszakin mi lesz azzal, akinek a 220V nem jelent semmit?
Jogon mi lesz azzal, aki nem tud helyesen olvasni?
Valószínű, ha lenne is ilyen, az meghúzódik és nem kérkedik vele. Az Ecseri út már zárva van.
Hat nem kérkedik,de ha rájönnek akkor minimum kirúgas,vagy börton okirat hamisitasert
Gondolom
Régen volt ilyen, viszont ma már minden ilyen jellegű adat egy zárt informatikai rendszerben van nyilvántartva, amit a megfelelő szervek (pl. egy egyetem) másodpercek alatt tud ellenőrizni.
Éppen emiatt az, hogy valaki "érettségit/jogosítványt/nyelvvizsgát vesz", ma már nem azt jelenti, hogy kimész a piacra, és egy megbízhatónak nagy jószándékkal sem nevezhető figura ad egy olyan papírt, ami megszólalásig hasonlít az eredetire, hanem azt, hogy keresnek neked olyan korrupt iskolákat, forgalmi vizsgabiztosokat, nyelvvizsgaközpontokat, ahol némi ellenszolgáltatás fejében akkor is azt mondják, hogy megfeleltél a követelményeknek, ha adott esetben írni-olvasni se tudsz.
Eleve, ha tovább akarsz tanulni, a felvi.hu már nem kéri be a korábbi tanulmányokra vonatkozó adatokat, hanem mindent ebből a központi rendszerből néz. Nyilván, ha nem akarsz továbbtanulni, csak munkavállaláshoz kell a Kiss és társa 2025 Bt-hez, akkor a hamisítvánnyal se biztos, hogy lebuksz, mert a munkáltatók nem férnek hozzá ilyen rendszerhez, max. fel tudják hívni a kiállító szervet, de nem nem gyakori. De ha mégis lebuksz, akkor meg tudod ütni a bokádat.
Az egyetemi jelentekezésnél 2005 óta digitálisan tárolják az érettségi eredményeket. Kábé olyan nehéz ide betörni, mint ha hamis személyit szeretnél csináltatni amivel nem buksz le a rendőrségen. A vásárolt érettségidet rögtön jelzi a rendszer.
Csak a balfékek vesznek érettségit. Egy esti érettségi nem egy szellemi kihívás. Ha ez sem megy akkor nem való neked az egyetem.
Utolsó.
Nem akartam venni erettsegit 😂 nem is most tanulok meg tovabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!