A lányom nem akar magántanárhoz járni mit tegyek?
Most fogja írni a felvételit és azt mondja, hogy ő nem akar drága magántanárhoz járni, hanem majd jár a suliba felkészítőre és otthon töltöget ki lapokat. Nem érti meg, hogy muszáj tanárhoz járni.
Szerintetek mit csináljak?
Miért lenne muszáj?
Én se jártam, iskolában illetve otthon készültünk és mégis jól sikerült.
Ha jó tanárai vannak és gyakorol akkor nem lehet probléma
Szèt kell pofozni. :))
A francot képzel már magàròl.
Nagyon felbasztam most az agyam mik vannak. :)
"foglalkozik a tudomány által felderített legújabb ismeretekkel"
Nyolcadikos felvételiről van szó, nem tudományos konferenciáról. Típusfeladatok vannak, amiket egy átlagos diák bőven be tud gyakorolni az otthoni és iskolai töltögetéssel.
Esetleg töltsön ki egyet most, és annak az eredménye alapján döntsetek. Nem tudom, hány pont a cél, de 5-10 pontot simán lehet javítani az önálló készüléssel, úgyhogy nem kell pánikolni, ha most nem ír 40 pontokat.
Magántanárként mondom, hogy a sikeres felvételihez nem szükséges magánórákat venni. Persze ehhez kell a gyerek szorgalma és a veleszületett tehetsége.
Ha megoldja és megérti az összes korábbi feladatsort, valamint jár a suliba felvételi előkészítőbe (ez nem feltétlenül szükséges) akkor simán összejöhet a jó eredmény.
Persze azért figyeljetek a feladatsoronkénti 45 perces megoldási időre!
Pár éve felvételizett diakként mondom,hogy teljesen tipikus,tökre begyakorolható feladatok vannak,mind a magyar-,mind a matek felvételiben.
Elég kitölteni a múlt évi felvételis lapokat,meg venni felkészítő könyveket és néha eljárni a sulis felkészítőkre.
A magántanár teljesen felesleges!
Már miért is kéne magántanarhoz járni??
Nem értelek meg.
Egyébként nálunk nem is járt senki sem magántanárhoz csak a felvételi gyanánt és osztályszinten,orszagos átlagot tekintve kiemelkedő volt a teljesítményünk.
(8-as vagyok.)
"muszáj tanárhoz járni"
Jár. Az iskolába. Az ottani tanárokhoz. Nem kéne őket kapásból hülyének nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!