Rendőri jelentkezéshez új infót kaptam hogy a jelentkező életét nézik és róla kérdeznek, családtagot nem. Ez mennyire igaz?
A családi környezetet is nézik. Ismerős a családja miatt nem lett rendőr, hála Istennek.
Kérdezz inkább utána, nehogy a papír osztón érjen a meglepetés.
Érdekes, eddig sima mezei rendőr sem lehetett az akinek a szülei pl.cigit csempésztek.
Már meg a feljebb jutásnál van ez csak.
Én biztos nem engednék csak makulátlan családi körülményű embert felvenni. Nehogy már egy ilyen családból jött valaki akarjon nekem rendet tanítani. Ezért tartunk itt ahol mert már mindenki mehet a lényeg csak menjen.
"Az ilyen beszűkült làtókörű barmokat nem engedném inkább a pályára."
Köszi a bókot, de nem is ott vagyok. De nem a kifogásolható családi hátterem miatt, hanem mert egyszerűen nem akarok csicska lenni.
Nem tartod vele a kapcsolatot....ezt ki mondja, ki tudja? Mondani bármit lehet. Ellenőrizzék le a felvételidnél, max.úgy.
Akkor szerinted bárki jó lesz rendőrnek az is akinek az anyja apja csempész de a gyerek meg nem? Hát sajnos van ilyen amikor a szülő nem gondolkodik és elcs...szi a saját gyereke életét. Ez van.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
Itt a másik idióta kérdésed. Már kezdjük unni.
Egyszerűen kérdezz rá nyíltan és mondd el amiket itt leírtál , hogy melózol, adózol, nem tartod a kapcsolatot stb..
Nem én írtam ki a kérdést, én már beszéltem erről egy rendőrtiszttel, nem kell nekem állni. Én a kérdésre válaszoltam a kérdezőnek.
Nem is neked kell elhinned egyébként (hála az égnek), jó, hogy nem ilyenek dolgoznak a rendvélemben, mint te. Én egyébként sem rendőrnek készülök, a közszolgálat nem merül ki a rendőrségben, de nem várom el egy magadfajtàtól, hogy ezt tudd. Egyébként meg szerintem a leghülyébb ember is tudja, hogy mielőtt valaki közszolgálati pályára készül ott leellenőriznek mindent. Még mikor a vagyonőri igazolványt váltja ki valakit(ami civil munka), még akkor is ellenőriznek mindent. Most megyek majd a vállalkozóit kiváltani, a rendőrségre kell mennem, EV vagyonőrit kell kiváltanom, most ismét ellenőriznek. Ez ne legyen már új dolog.
Ha valaki közszolgálatis azt folyamatosan ellenőrzik, mindenét, még a telefonbeszélgetéseit is. Elég sok magasabb beosztású rendőrt ismerek, akiktől kértem már segítséget továbbtanulás terén, szóval nekem pont nem kell osztani az észt. Egyébként meg egy szimpla járőrnél mégis kit érdekel, hogy xy rokona mit csinált? Az égvilágon senkit. Valaki úgy járőr, hogy még szabálysértést követett el életében, ehhez mit szólsz? Most összedől a világ a kis lelkedben? Elmorzsoljak érted egy könnycseppet?
Azért ezt a rendszert nem kell úgy elképzelni, hogy lehetetlen bejutni. Volt valakinek szabálysértése, oké. Minimum két évig nem léphet pályára, de ennyi. Nyilván, ha letöltendőt kapott, akkor más a helyzet. Ha úgy választanának rendőrt, meg egyéb közszolgálati dolgozót, hogy még egy gyorshajtása sem lehet egész életében, akkor teljesen üres lenne az összes pozíció a közszolgálatban.
"Azért ezt a rendszert nem kell úgy elképzelni, hogy lehetetlen bejutni."
Ja, teljesen igazad van, minden hülyét felvesznek. De akkor te hogy maradtál ki???
Elég szomorú, hogy nincs szigorú ellenőrzés. Azt hittem már nincs lejjebb, de úgy látszik, hogy mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!