Milyen a szegedi egyetem gólyatábora?
Figyelt kérdés
Szaisztok!
Főleg olyanok tapasztalataira lennék kíváncsi, akik már VOLTAK, mert én is hallottam sok rémhírt gólyatáborokról, de szeretnék elsőkézből való tapasztalatokat is hallani ☺️☺️
(Annyit rólam, hogy kicsit introvertált vagyok és vacilálok menjek-e ><, valaki hasonlóan elment és jól érezte magát végül?)
2021. júl. 23. 09:50
1/11 anonim válasza:
Semmi nem kötelező, remek lehetőség új ismerősökre szert tenni. Vannak nagyon nagy bulisok és visszahúzódóbb emberek is.
2/11 anonim válasza:
Melyik kar? Én is az SZTEre jelentkeztem, de karonként máshol lesz.
3/11 A kérdező kommentje:
ÁOK
2021. júl. 24. 02:23
5/11 A kérdező kommentje:
Végül úgy döntöttem megyek :D 3 nap úgyis
Bár még asszem nem lehet jelentkezni.
2021. júl. 24. 13:00
6/11 anonim válasza:
Valószínűleg én is elmegyek, pedig én is introvertált vagyok.
7/11 anonim válasza:
Ugyanez a dilemmám nekem is, nem tudom élvezném-e. Szeged ÁOK szintén.
8/11 A kérdező kommentje:
Hát engem az gyozott meg, hogy csak harom napos meg semmi nem kozelezo >< de meg ugy is 20-szor meggondolom magam XD
Nekunk introknak ez orok dilemma; menjunk vagy ne menjunk?
De hatha megismerunk jofej embereket meg hasznos infokra lelunk ><
2021. júl. 25. 01:11
9/11 anonim válasza:
Én is a szakmai része végett megyek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!