Orvosira jelentkezők! Hogy érzitek magatokat? Mit csináltok holnap, mivel ütitek el az időt?
Szia!
Teljesen átérzem a helyzeted, én is idén felvételiztem orvosira. A holnapi napon csak pihenni tervezek, valószínüleg néhány részt megnézek a sorozatomból, esetleg néhány (nem suliban játszódó) filmet. Ha még ezek után lenne kedvem valami produktív dologhoz, folytatom az egyik elkezdett könyvet, de semmi komolyabbat tervezek. A social média görgetése és estefelé a felvi.hu folyamatos frissítgetése lesz az esti program, azt hiszem:)
Remélem, aki még olvassa ezt a kérdést, bejut a kívánt egyetemre, neked kedves kérdező, sok sikert kívánok!😊
Szia!
Nekem sajnos/ nem sajnos annyi dolgom volt az elmúlt 1 hónapban, hogy jóformán meg is feledkeztem róla :D Holnap reggeltől estig dolgozom így biztosan meglepetésként fog érni az az SMS :3 De már nézegetem a kolikat, de azért bennem van a félsz, hogy mi lesz ha..?
Sok sikert! Kíváncsi vagyok kinek hogy alakul majd :) majd írd le kérlek Kérdező mi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!