Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lenne esélyem bejutni Krúdy...

Lenne esélyem bejutni Krúdy Gyulala gimnáziumba(Nyíregyháza)?

Figyelt kérdés
5,6 évem nem a legjobb volt 3-mas amit nem kell mondanatok tudom hogy nagyon rosz!😐 7. év végim sokkal jobban síkerült🙂. Aszt hallotam hogy a Krúdy a tantárgyak szempontjából biologia,=4 kémia=4 fizika=5, idegen nyelv =4,4(én angol+németet tanulok) matek,=4 törit=5 nézik. 8. évi félévimben csak 2db 4-es lenne és ha jó lenne a felvételim lenne esélyem? (nagyon sokat számítana nekem ez a gimi minden választ szívesen meghalgatok, negatív kommentett nem kérek) Megtudnátok mondani melyik szakra a legnehezebb valamint a könyebb bejutni
2021. júl. 13. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Én ezzel a helyesírással gimnáziumba fel se vennélek. Az meg hülyeség, hogy a magyart nem nézik. Mindenhol a matek, magyar az első.
2021. júl. 13. 15:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Krúdy 2021-es beiskolázási tájékoztató:

[link]

[link]

Láthatod, hogy a hozott pontoknál a 7. év végit és a 8. félévit nézik a négyosztályos gimnáziumi képzéseknél. Az 5. és 6. osztályos jegyekkel csak a hatosztályos gimnáziumi képzésen kalkulálnak. Szóval nem kell aggódnod az 5.-es és 6.-as osztályzataid miatt, mert nem fogják nézni a négyosztályos jelentkezésnél. Ellenben a magyar nyelv és irodalom jegyekkel is számolnak a hozott pontoknál.

[link]

Beírod a kalkulátorba a jegyeidet, és megnézheted, hogy hány pontos írásbelivel jutottál volna be 2020-ban vagy 2019-ben a Krúdy tagozataira.

[link]

Tehát például ha 7. év végén 5-ös voltál magyarból, és 8. félévben csak biológiából és kémiából lesz 4-esed, és tegyük fel, hogy írsz egy 34 pontos matek és egy 40 pontos magyar központit, akkor 2020-ban ponthatáron bejutottál volna a biológia tagozatra, és fél ponttal a ponthatár felett az általános tagozatra. Matekra viszont nem vettek volna fel. 2019-ben ellenben mind a három tagozatra felvettek volna. Lehet variálni az adatokat, a kalkulátor automatikusan kiszámolja. Ősszel a 2021-es ponthatárokat is fel fogják vélhetően tölteni a kalkulátorba. Például egy 39 pontos matek + 38 pontos magyarral ponthatáron vettek volna fel 2020-ban matek tagozatra.

2021. júl. 13. 15:55
 3/10 A kérdező kommentje:
1. válaszoló köszi a kritikát sajnos a telefonom nem jó
2021. júl. 13. 17:45
 4/10 A kérdező kommentje:
2.válaszoló köszi a válaszod sokat segítettél
2021. júl. 13. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:

A hozott pontok is sokat számítanak, de igazából akkor lesz esélyed bejutni, ha a központi írásbelid jól sikerül. Az elmúlt évek központi feladatsorait, pótló feladatsorait és megoldásait (9. évfolyamra) itt találod :

[link]

2021. júl. 15. 08:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Uh de jó! 🙂Köszi 🤠
2021. júl. 15. 11:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Az lenne a kérdésem hozzád kedved válaszoló! 2022 es tanévit meglehet esetleg valahól nézni?:)
2021. júl. 16. 19:58
 8/10 A kérdező kommentje:
*kedves
2021. júl. 16. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerinted felrakják előre a feladatsort??! Most komolyan ezt kérdezted?
2021. júl. 17. 15:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Nyugi mán csak vicc 😄
2021. júl. 17. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!