Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az Állami Újratervezés Porgram...

Az Állami Újratervezés Porgram már megszűnt?

Figyelt kérdés

2021. júl. 12. 18:20
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%
Öreg, nézz magadba, ez sajnos rajtad múlt. Ne mást hibáztass, főleg a feljebb található listát látva, hanem tanulj belőle és figyeld az ezzel foglalkozó médiumokat. Tudom, hogy ezt támadásnak fogod venni, de velem is történt már ilyen, jó tapasztalat volt.
2021. aug. 11. 15:45
 22/26 A kérdező kommentje:
Csak pár napig nem néztem. És pont ekkor jelentik be. Mindegy. A 10.000 fő is érdekes egyébként.
2021. aug. 11. 22:06
 23/26 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem nem annyira érdekes. 10 ezer ember tudja elvégezni full ingyen a képzés(eket), ha szorgalmas. Emberenként ez akár 1-3 millió Ft kiadás is lehet.

Én az előző széria legvégén járok, pár hét múlva teszek képesítő vizsgát, mint Full Stack API fejlesztő. Kb 7 hónap intenzív tanulás után. És az Újratervezéssel indultam én is. Eddig egy ft-omban nem került a képzés. Ha ugyanezt akarnád direktben bootcampeken elvégezni, súlyos pénzekbe fájna.

2021. aug. 11. 22:54
 24/26 anonim válasza:

Nyugtasson az, hogy várhatóan lesz még ilyen.

23-as, ez már a harmadik komponens? Az intenzív tanulás alatt mit értesz? 7 hónap nonstop tanulás, 8-16-ig? Azért kérdezem, mert máshol 4 hónapot olvastam a második komponensre, amennyit még ki is bírnék meló nélkül, de 7 hó már biztosan sok lenne.

2021. aug. 12. 13:11
 25/26 anonim ***** válasza:
76%

23-as vagyok.

Volt az Újratervezés, az én esetemben a Junior front end fejlesztő jött, majd a junior Full Stack API fejlesztő. Így ez a 3. komponens.

Az intenzív tanulás az nálam kb napi 4-8 óra elfoglaltág, tanulás, programozás, projektekkel való foglalkozás, videónézés stb. Persze nem tilos ennél többet sem foglalkozni vele!

Ha jók az emlékezeteim én 4 hét alatt ledaráltam az Újratervezést, a front end fejlesztő utána 4 hónapos volt, és arra épült a full stack fejlesztő ami 2 hónapos. Ez így hét hónap. De persze nem kötelező szintet lépni. Ha neked elég a Front end (vagy más irány amit választasz helyette), akkor ott be is lehet fejezni, nem muszáj Full stackesnek jelentkezni. De azt is lehet, hogy az Újratervezés után rögtön befejezed. Ez a maximum jelenleg 3 szint. De megéri, mert piszok sok pénzt lehet megspórolni, és a végére "piacképes" tudásod lesz. Persze nyilván még ezután is érdemes magad képezni, mivel ez egy ilyen szakma. Csak annyi hogy itt már junior állásokat simán be lehet tölteni. Akár a 2. szint után is.

2021. aug. 12. 14:47
 26/26 anonim válasza:
100%
Köszönöm a választ és a hasznos infókat!
2021. aug. 13. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!