Filmezéssel vagy újságírással vagy asztrofizikával foglalkozó gimnáziumot/középiskolát tudtok javasolni?
Filmezéssel vagy újságírással vagy asztrofizikával foglalkozó gimnáziumot/középiskolát tudtok javasolni?
A XIX XI XXI XXIII kerület és Szigetszentmiklós Gyál Dunaharaszti Dunaújváros Érd Szigethalom Tököl Taksony lenne a legjobb.
Film és média tagozatot keress!
Itt van néhány, nem tudom, hogy melyik kerületbeliek, keress rájuk.
Csík Ferenc Gimnázium
Bródy Imre Gimnázium
Vörösmarty Mihály Gimnázium
Leövey Klára Gimnázium
Széchenyi István Gimnázium
Budai Középiskola
Teleki Blanka Gimnázium
Deák Ferenc Gimnázium
És végül de nem utolsó sorban a Szent László Gimnázium
(Ez egy gyakori kérdéses válasza valakinek, 2mp alatt rá lehet találni. Értem én, hogy könnyebb ide kiírni, de ennyire lusta ne légy azért.abban az esetben, ha egyik sem a te kerületedbeli, akkor bocsi, visszaszívom.)
Az általad felsorolt kerületek közül a XIX. kerületben a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban van média tagozat.
Szintén XIX. ker. Comenius Középiskolában lehet emelt óraszámban mozgóképkultúra és médiaismeret tanulni. A Comenius alapítványi suli, és idén pótfelvételit hirdettek meg 4 helyre ezen a tagozaton.
A XI. kerületben az Újbudai Széchenyiben is lehet médiát tanulni.
Szia!
Én csak ajánlani tudom a Vörösmarty-t. Csodás közösség, érdekes programok, nem hajtanak senkit túl, magas oktatási színvonal, empátia.
Szia
A Szent László Gimnázium média szakát ajánlom mindenek előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!