Felvin miért nincs beszámítva a nyelvvizsgám a pontokba?
Hello, én nem tudom, meddig lehet még doksikat feltölteni,de szerintem töltsd fel mindenképpen ,ha még nem tetted; és még lehet; tehát ha még lehet töltsd fel.
Ha máshova nem tudod, akor egyéb dokumentumok menüpont
két nyelvvizsgád van, vagy egy? mert ha jól tudom, akkor az egy nyelvvizsga nem ér plusz pontot, csak a második tekintve hogy legalább egy nyelvvizsga kritérium a diplomához is. Lehet hogy e miatt nem adták meg a pontot.
Másik lehetőség, hogy csak ma érzékelte a rendszer, hogy egyáltalán van, akkor simán lehetséges hogy csak holnapra fogják beleszámítani plusz pontnak.
Egy felsőfokú nyelvvizsgám van, azért járnia kéne a +3 pontnak úgy van. Vagy egy felső vagy két középfokú.
Próbáltam hívni őket, de 1 órája foglaltat jelez a számuk. Úgyhogy akkor nem tudok mit csinálni, feltöltöm külön, hogy észrevegyék.
De amúgy érdekes, hogy kiírja a felviben, hogy központi adatbázisból lekérdezték a nyelvvizsgámat, és ott is van a táblázatban. De beszámítani már nem számították bele a pontoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!