Biomérnök mit csinál?
Figyelt kérdés
Mi egy biomérnök munkája? Továbbtanulás miatt vagyok kétségbeesve, és nem igazán tudom, mi a munkaköre, mit csinál😅 Milyen posztokat lehet betölteni vele?2021. júl. 6. 03:39
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Én is oda jelentkeztem, de én se tudom mit csinál 😂
Te melyik egyetemre?
3/6 A kérdező kommentje:
#2, én egyelőre még sehova, jövőre leszek 11edikes 😅
csak picit pánikban vagyok, mert nagyon nem tudom, mi legyen xd
2021. júl. 6. 15:57
4/6 anonim válasza:
Ha most végezted a 10.-et, semmivel nem vagy elkésve, úgyhogy nyugi :D
Nekem rengetegen ajánlották, de nem igazán szeretnék oda kerülni.
Remélhetőleg felvesznek az első helyre, ahová jelentkeztem.
5/6 A kérdező kommentje:
Aa, köszönöm a nyugtatást, és a válaszokat is természetesen! :)
#4, szurkolok neked! c:
2021. júl. 7. 01:16
6/6 anonim válasza:
Amit feltétlenül nézz meg az a diplomantul.hu, ott találsz tipikusan betöltött munkaköröket, bruttó átlagfizetést, stb. Illetve profession.hu vagy valami hasonló álláskereső honlapon, ha beütöd, hogy biomérnök, akkor ki fognak jönni munkakörök, leírással. Amúgy meg el kell menni a nyílt napokra, akár már 11. osztályban is, hogy minél többről hallj, illetve youtube-on is szoktak lenni kisfilmek a szakokról, karokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!