Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Már megint megkaptam itthon,...

Már megint megkaptam itthon, hogy miért fogorvosira megyek az általános orvosi helyett! Most tényleg jobb az aok? Nem értem, egy fogorvos nem olyan nagy dolog vagy mi? Miért kevesebb? Állandóan megkapom valamelyik családtagomtól...

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 14:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a férjem fogorvos, öccse orvos. Sokkal jobban élünk, és nemcsak az anyagiak miatt.
2021. júl. 4. 13:40
 12/15 A kérdező kommentje:

11-es

Például mikre gondolsz?

2021. júl. 4. 14:03
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
Több ideje jut a családra. Mondjuk orvosként is lehet úgy szakosodni, hogy ne ott lakj a kórházban, de pl. egy sebész ismerőst a karácsonyi ünnepi asztaltól rángattak be dolgozni.
2021. júl. 5. 07:38
 14/15 anonim ***** válasza:
28%
Fogorvosira menj. Sokkal többet tudsz keresni, mint orvosként, és tudsz magánba simán nyitni egy praxist pl, nem kell a hülye állami kórházakban szenvedned. Fogorvosi nagyon is jó
2021. júl. 14. 09:46
 15/15 anonim ***** válasza:
91%
És amúgy azért kíváncsi lennék, hogy hol végeztek azok, akik kritizálják a fogorvosit... 14 voltam
2021. júl. 14. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!