Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hol tudom megnézni, hogy az...

Hol tudom megnézni, hogy az adott egyetem milyen FOSZ-t fogad el?

Figyelt kérdés
Ha nem a tanulmányi/érettségi pontjaimból szeretném számítani a felvételi pontjaimat, hanem FOKSZ-ből. Pl. ha nekem van jogi asszisztens oklevelem annak az alapszakjára minden bizonnyal elfogadják, de ha én pedagógus képzésre szeretnék jelentkezni, hol tudom megnézni hogy oda milyen FOKSZ-t fogadnak el? Vagy az mindegy csak legyen? akár fogorvosnak is mehetek jogi aszisztens FOKSZ-el?
2021. júl. 2. 13:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Felvi ---pontszámítás---táblázatok
2021. júl. 2. 19:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2021. júl. 2. 20:53
 3/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem,amit találtam ott az OKJ-t hozza fel, viszont nekem FOKSZ-em van és egészségturizmusra jelentkeztem és a FOKSZ-t vette figyelembe ami nekem gazdasági terület ... az lehet hogy elnézték és később szólnak h mégsem számolnak el rá pontot?
2021. júl. 3. 17:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Az adott egyetem dönti el, hogy ebből számít-e pontot. Ezek szerint számított.
2021. júl. 3. 18:00
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi csak meg ne gondolják magujat mert nem oda vág az oklevél mondjuk szerintem annyira kevesen jelentkeztek h inkább felvettek
2021. júl. 4. 08:03
 6/14 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet egyszer elfogadni utána meg visszavonni.
2021. júl. 4. 09:07
 7/14 A kérdező kommentje:
Végig 0 pont volt úgy is voltam vele h az kizárva most júl 2.-án hirtelen 400 pont.. Jó h kitalálják mert azért nem módosítottam sorrendet sem mert úgy voltam vele h az esélytelen hisz 0 pontom van
2021. júl. 4. 09:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérdező milyen FOSZKod van és milyen területre jelentkeztél? Ezek szerint elfogadták?
2021. júl. 4. 09:26
 9/14 anonim ***** válasza:
8. leírta már
2021. júl. 4. 09:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Igaz, bocsi elsiklottam felette.
2021. júl. 4. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!