Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Azt hol tudom megnézni, hogy...

Azt hol tudom megnézni, hogy egy adott szakra az elmúlt években és idén hányan jelentkeztek es hány embert vehetnek fel?

Figyelt kérdés

2021. máj. 29. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Felvin, ponthatárok és statisztikáknál
2021. máj. 29. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ideit a friss-nél, többit az “elmúlt évek”-nél találod
2021. máj. 29. 13:17
 3/7 A kérdező kommentje:
megnéztem, de például az ideinél Corvinusnál csak az önköltséges képzéseknél vannak adatok, a támagatottnál 0 van írva
2021. máj. 29. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Látom, érdekes..

Ez nem lehet, hogy amiatt van, mert ők még nem töltöttek fel ezeket az adatokat? Mert ha megnézel más egyetemet, ott ezek ki vannak töltve.

2021. máj. 29. 13:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges, akkor várok még lehet később majd fennt lesznek.
2021. máj. 29. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
A Corvinuson nincsen államilag finanszírozott hely! Csak Corvinus-ösztöndíj van, ami gyakorlatilag az állami támogatással egyezik meg, de nem az állam fizeti, hanem az egyetemet fenntartó alapítvány "átvállalja" a tandíjat tőled. Ezért nem látsz meghirdetett államilag finanszírozott helyeket.
2021. máj. 29. 15:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy már nem állami, de ettől függetlenül ugyanúgy lehetett önköltséges és támogatott képzésekre jelentkezni, amit a jelentkezésnél ugyanúgy ANA vagy AKA-ként volt jelölve, szóval itt akkor a statisztikában is így kéne szerepelnie
2021. máj. 29. 16:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!