Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozatvédésnél a bizotts...

Szakdolgozatvédésnél a bizottság tagjai mennyire olvassák el a szakdolgozatot, illetve mennyi esély van javítani a bírálat során kapott jegyen?

Figyelt kérdés

Szakirányú továbbképzésen fogom védeni a dolgozatom és a bírálat alapján közepes lett, viszont csak két pont kellett volna a 4-eshez. Jó lenne, azért védésen felhúzni. Arra gondoltam, hogy kicsit beleveszem a bírálatban hiányolt részt, hogy kerekebb legyen az egész a bizottság számára vagy a bírálatot megnézik?

Alapszakos tapasztalatom alapján a bizottság nem olvasta el a szakdogám, csak belelapozott a védés alatt, viszont most nyomtatva már nem is kell vinni.

Jó lenne egy jegyet javítva, mert eléggé bánt ez a közepes. (Főleg, hogy az az érdekes helyzet van a képzésén, hogy a bíráló egyben a konzulens is volt. Háromszor küldtem meg az anyagot, és az első kettőnél írt megjegyzéseket, amik alapján továbbhaladtam, majd a harmadiknál mondta, rendben lesz. Még volt néhány nap a leadásig, ezért se értem, hogy miért nem szólt, hogy javítsak rajta még, hogy legalább egy négyest adjon rá.)

tegnap 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, csak az előadásod alapján fogják értékelni. Jól gyakorold be, tudd magabiztosan elmondani és elég jó esélyed lesz javítani a jegyeden. Ha látják, hogy felkészült vagy és jól ismered a témádat, az elég szokott lenni. Ha ez megvan, kb. kizártnak tartom, hogy ne adnák meg a 4-est.
tegnap 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Szóban javítsd, amit a bírálatban kifogásoltak.
tegnap 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!