Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Záróvizsgára kell ajándékot...

Záróvizsgára kell ajándékot vinni a bizottságnak?

Figyelt kérdés
Középiskolában sem vittem, nem tudom hogy itt szokás-e, mivel a levelezősökkel leszünk akik visznek, így nem tudom hogy kötelező-e.

tegnap 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Jézusmária, hogy jut ilyen az eszedbe?
tegnap 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha valakinek akarsz vinni valamit, akkor az legyen a szakdolgozat témavezetőd. Max. nekik szoktak vinni ajándékot, meg köszönetet nyilvánítani, de nekik sem "kell".
tegnap 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kell. Nem is biztos, hogy elfogadhatnak bármit is. Ha meg úgy jön ki a lépés, mintha korrupcióval próbálkoztál volna, az elég gáz.
tegnap 21:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, csak a levelezősök ragaszkodnak hozzá hogy vinni kell valamit, de akkor megnyugodtam hogy nem kell vinnem semmit se. Amugy eszem ágába nem jutott volna.
tegnap 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemtom, én is levelezőre járok éppen, de nálunk senki nem akar vinni semmit szerencsére... Ez csak valami egyéni fura ötlet lehet.
tegnap 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 4. allamvizsgam lett meg. Kész csod lett volna, ha mindegyik bizottsagnak viszek. Na, meg hulyen is jott volna ki. :D
ma 00:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnyugodtam akkor hogy nem kell semmit se venni akkor. És amugy nem tudom hogy ez milyen szokás, persze családias volt az egyetem de ez nem hiszem hogy ezt indokolná hogy ajándékot is vigyünk nekik.
ma 00:20
 8/8 anonim ***** válasza:

TILOS!

Megvesztegetésnek számít.

ma 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!