Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Csak jól tanuló diák lehet...

Csak jól tanuló diák lehet magántanuló vagy lehet kicsit rosszabb is?

Figyelt kérdés
akárki lehet magéntanuló? csak azt nem értem,hogy például,ha én magántanuló lennék ,akkor nekem miért van jogom arra,h. otthon üljek és 1 hónapba 1x menjek be iskolába, közben a többiek pedig ott ülnek? :D
2008. dec. 8. 18:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti! Neked tényleg az iskolaváltás lenne a jó, nem az, hogy ezentúl magántanuló legyél és otthon ülj, ez később még nagyon megbosszulja magát. Meg kell tanulnod beilleszkedni a közösségbe. Általánosban valamiért engem sem szerettek sokan, nem voltam olyan menő, divatos, pénzes mint a többi lány az osztályban, ezért nem is nagyon beszéltek velem. Gimnáziumban én lettem a vagány csajszi, mert merőben más stílusom volt mint a többieknek, viszont ennek ellenére, vagy éppen ezért, nagyon szerettek, mindenkivel jóban voltam.
2009. jan. 22. 21:32
 12/13 anonim válasza:
Érdemes átmennem hatosztályosba? Van egy osztálytársam, aki jövőre olyanba megy, de ő év elejétől előkészítőre, most félévkor felvételire jár. Nem kellett volna nekem is idén elkezdenem ezeket? Jövőre átmehetek még?
2009. jan. 23. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha jó tanuló vagy, bármikor átvesznek hat-, vagy nyolcosztályos gimnáziumba. Kivéve ha túl nagy a létszám... De mindenképpen érdemes próbálkozni, mert ezt nem szabad elviselni. Nem normális, hogy rágót ragasztanak a hajadba vadidegenek (ismerősöknél sem).

Válts iskolát - nem is muszáj, hogy gimnázium legyen, de válts, mert szerintem Te sem szeretnéd elviselni még éveken át ezeket.

Amúgy én is ilyen voltam, de azért annyira nem durvult el a helyzet, hogy rágót ragasztottak a hajamba, vagy ilyesmi... nem voltak barátaim, csúfoltak, stb. Nagyon gyerekesen viselkedtek. Előbb-utóbb betelt a pohár, és elkezdtem neten keresgélni sulikat. Akkor láttam, hogy van lehetőség hatosztályos gimibe menni. Ez nekem pont jól jött, és fel is vettek. Új közösség, új élet. Lettek barátaim, és senki sem csúfol, senki se szemétkedik velem. Teljesen megváltozott az életem. 16/L

2009. szept. 1. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!