Ki mit tanácsol?

Figyelt kérdés
Szeretnék kollégiumba menni , mivel sajnos több órára van az egyetem , úgy láttam , hogy heti 2-3 alkalommal kell bemenni a suliba . Drága kollégiumba lakni? Lehetséges nappali mellett diákként heti 1-2 napot dolgozni? Szeretnék otthonról elszakadni egy kicsit . Valaki tudna segíteni ,a tapasztalatának megosztásával?

2021. júl. 1. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy állami koli kb 10.000-25.000 között van.

Persze, dolgozhatsz mellette :) van több diákmunkás csoport facebookon

2021. júl. 1. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogyhogy nappalin csak 2-3 nap kell bemenni?

Koli havonta 10000-15000 forint között van várostól függően.

Igen, lehet dolgozni nappali mellett.

2021. júl. 1. 17:35
 3/5 A kérdező kommentje:
több ismerősömnek is sikerült a tantárgyait egy napra tennie így nem kellett minden nap bejárni
2021. júl. 1. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen szakra jársz. Nálunk nem tudnád a pénteket szabadon hagyni, de ha tudnád, akkor minden nap 8-tól este 8-ig lenne órád, és pénteken tanulnod kéne, mert hétköznap nincs rá időd és sok a beadandó.

A koli nálunk 13.000 Ft havonta.

2021. júl. 1. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hatalmas szerencsém volt, sikerült jól rendezni az órarendet, pénteken még sosem volt órám, és volt, hogy csütörtökön korán végeztem (reggel 10 körül) vagy hogy hétfőn délután 5-kor kezdődött az órám.

Cserébe a többi napom reggel 8-tól este 8-ig halál volt. Egymás után jöttek a 6-7 kredites tárgyak folyamatosan.

De ne úgy készülj, hogy sok szabadnapod lesz. Érdemes egy felsőbb éves órarendjét elkérni.

2021. júl. 1. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!