Mi a szakmád/hivatásod?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemsokára tovább tanulok így szeretnék érdeklődni hogy nektek mi a szakmátok? Mi az előnye hátránya? Szeretném ha mesélnétek róla. Ihletett gyűjtök! Köszönöm!:)
2021. jún. 29. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Számítógépes rendszerkarbantartó, burkoló, és személy- és vagyonőr vagyok. Érettségivel is rendelkezem.

Szakmák melyek tervben vannak még: Vízimentő (ezelőtt úszómester voltam), taxis vizsga, borász, autószerelő, karosszéria lakatos, közterület felügyelő, autófényező, kőműves, autós oktató. Ezen felül még szeretném megszerezni az összes féle szárazföldi jogosítványt, idén fogok kisgéphajó jogsit tenni, és két év múlva megyek egyetemre. Nem viccelek. Szeretem azt tanulni, ami érdekel, és ezt maximalizàlni szeretném.

2021. jún. 29. 23:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó. Ha van kedved a borászatról mesélnél kérlek? Bármi amit te tudsz a szakmáról. Ezeket hol tanulod illetve milyen iskola kell a borászathoz? Köszi előre is. Életkort írnál kérlek? Várom további válaszokat is. Köszönöm.
2021. jún. 30. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!