Nagyon érdekel a kinai nyelv és kultura mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ugye az ELTE-re nem sok esélyt látok de van még egy a Károli Gáspár Református Egyetem . Ott van keleti -nyelvek és kulturák , visszont az oldalon nem tul sok minden van fent . Ilyenekre gondolok hogy ponthatár , vagy hogy a BA alapszak után tudok-e valahol tovább tanulni még vagy 2évet.Mert szerintem ezekkel a nyelvekkel elég jol el lehet helyezkedni tolmácsként . Akinek van valami tapasztalata az kérem ossza emg velem. Köszönöm a válaszokat elöre is :-)2008. dec. 8. 17:04
1/3 anonim válasza:
Ponthatarok a felvi.hu-n, illetve minden egyeb info is a szakrol. Egyebkent a BA alapszak utan ha felveszed a tolmacs/fordito MA szakot, akkor egesz jo eselyeid vannak egy derus eletre. :)
2/3 anonim válasza:
Nekem német az alapszakom az ELTE-n, és minorom a kínai. Csak azért mondom, mert ha nem főszaknak akarod, akkor mellé minorba attól még felveheted, nincs előfeltétele, így két legyet ütsz egy csapásra. Feltéve, ha van mellette más, ami érdekelne.
3/3 anonim válasza:
jesszus, most látom, hogy ez 2008-as poszt. :"D nem szóltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!