Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagyon érdekel a kinai nyelv...

Nagyon érdekel a kinai nyelv és kultura mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ugye az ELTE-re nem sok esélyt látok de van még egy a Károli Gáspár Református Egyetem . Ott van keleti -nyelvek és kulturák , visszont az oldalon nem tul sok minden van fent . Ilyenekre gondolok hogy ponthatár , vagy hogy a BA alapszak után tudok-e valahol tovább tanulni még vagy 2évet.Mert szerintem ezekkel a nyelvekkel elég jol el lehet helyezkedni tolmácsként . Akinek van valami tapasztalata az kérem ossza emg velem. Köszönöm a válaszokat elöre is :-)
2008. dec. 8. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ponthatarok a felvi.hu-n, illetve minden egyeb info is a szakrol. Egyebkent a BA alapszak utan ha felveszed a tolmacs/fordito MA szakot, akkor egesz jo eselyeid vannak egy derus eletre. :)
2008. dec. 8. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem német az alapszakom az ELTE-n, és minorom a kínai. Csak azért mondom, mert ha nem főszaknak akarod, akkor mellé minorba attól még felveheted, nincs előfeltétele, így két legyet ütsz egy csapásra. Feltéve, ha van mellette más, ami érdekelne.
2012. márc. 3. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:
jesszus, most látom, hogy ez 2008-as poszt. :"D nem szóltam..
2012. márc. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!