Tanári szak, hogyan?

Figyelt kérdés

Jelenleg alapképzésen tanulok természettudományi szakon. Kémia-földrajz tanár szeretnék lenni. A szakom mindkettőhöz elég szorosan kapcsolódik.

1. Ha befejezem ezt az alapképzést, utánna el tudok menni egyszakos tanáira, de fel tudok valahogy venni mellé még egy szakot, hogy kétszakos tanár lehesek?

2. Ha inkább újrafelvételizek erre a szakpárra elismertetem az eddig megcsinalt tágyaimat úgy jobb lenne?

Szerintetek fejezzem be ezt amit elkezdtem és utána jelentkezzek egyszakos mesterre vagy újrafelvételi?

2021. jún. 28. 11:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Ha jól tudom, doktori nélkül maximum 9 évig taníthatsz főiskolán, egyetemen, és akkor is folyamatban kell lennie. Anyának is ezért kellett abbahagynia.

[link]

2021. jún. 28. 13:31
 12/12 A kérdező kommentje:
#11, nem ez volt a kérdés és tisztában vagyok vele, hogy hogy működik az egyetemen való tanítás!
2021. jún. 28. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!