Hogyan döntenétek vagy ha voltatok hasonló helyzetben , hogyan jutottatok dűlőre ?
Rosszul érzem magamat , már minden osztálytársam döntött , de én megjelöltem 4 szakot és egyszerűen nem tudok dönteni. Megjelöltem a politológiát , turizmust, nemzetközi gazdálkodást , jogot . A turizmusról már letettem , viszont a politológia , jog , nemzetköz gazdálkodás között vacilalok már 2 hónapja . Rengeteget olvastam a nemzetközi gazdálkodásról , szerintem tök jó oldalai vannak , de kicsit félek attól , hogy ilyen általános tudást ad amivel nem lehet mit kezdeni:/ Valaki tudna erről a szakról mesélni?( Matekból sem vagy ötös , és csak egy angol középfokúm van , de a jövőben szívesen utaznék és talán ezzel lenne a legnagyobb esélyem rá. )( Lehetőleg aki oda jár, vagy valamennyire benne van a témába)
Na most a jogról elég sok mindent olvastam , de nem vagyok benne biztos , hogy életem végéig ezt csinálnám , sőt 30 évesen se , mivel szeretem a változatosságot , érdekel a külföldi élet is . Kinek ajánljátok ezt a szakot illetve a politologiat?
Ha esetleg valakinek ezekkel van valamilyen tapasztalata akkor kérem segítsen :/
Én az utolsó napon döntöttem anno júliusban, és akkor is kissé eccpecc alapján; szerintem ezzel semmi gond nincs, ha tényleg mindennek utánanéztél és mind ugyanazon a szinten áll a fejedben.
Még van egy csomó időd, nem kell pánikolni. Képzeld el, hogy az egyiket választottad, most elégedett vagy, vagy hiányzik a másik? Ezen is el lejet indulni. A választott szakjaidhoz sajnos nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!