Váltsak iskolát?
Rengeteget gondolkodok mostanában ezen, mivel a szüleimmel már felvettük a kapcsolatot a kiszemelt gimnáziummal ahova úgy néz ki át is vennének, de egyszerűen döntésképtelen vagyok.
A mostani iskola ahova járok eléggé gyenge, nincs túl jó hírneve és a diákok is eléggé linkek. Még amikor felvételizzünk én borzalmasan elrontottam és hát ide sikerült csak pótfelvételivel bekerüljek szóval sose akartam annyira ide járni. Általánosban is és most is kifejezetten jó tanuló vagyok és kicsit gyengének érzem a mostani sulimat. Viszont nincs különösebb problémám az osztályommal, tény hogy nem is kedvelem őket, de nem vészesek és így év végére pár emberrel kezdtem egyre jobban kijönni. A másik suli jelentősen közelebb van nekem, jobb neve is van, de félek, hogy nem tudnék beilleszkedni még annyira se mint itt és hogy lerontanám a jegyeimet.
Ti mit csinál átok a helyemben?
Próba, szerencse.
Mondjuk ha nincs baj iskoláddal személyszerint, akkor érdemes maradni. De nagyon-nagyon gyenge, akkor menj szerintem.
Ezt teljes mértékben neked kell érezned. Mivel azt írtad, így sincs túl sok barátod a jelenlegi sulidban (legalábbis én ezt vettem ki szavaidból), így ez ne legyen mérvadó.
Meg tudod, van az a mondás, hogy nem tudod meg, ha meg sem próbálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!