Hogyan váltsak iskolát?
Ebben az évben kezdtem a 9.-et egy műszaki szakgimnáziumban kollégistaként. A kollégiummal semmi bajom,sőt,az tetszik. Elszakadva a szülők mindennapos veszekedésétől, attól hogy mindennap felidegesítenek,tök jó. Na de az iskola...az káosz. A tanulmányi eredményeimmel nincsenek gondok. Matek-5
Nyelvtan,irodalom-5
Töri-5
Angol-5
Egyéb szakmai és más tantárgyak-5/4
Problémáim:osztály.
Idióták,folyamatos csesztetésnek tesznek ki,felidegesítik a tanárokat,amivel én is rosszul járok.
Gyakorlat.
A gyakszis tanár egy bunkó majom.
Ha segítség kell,nem segít.
Stb.
A gyakszit amúgy sem bírom. Hamar lefáradok.
Rá kellett jönnöm,hogy nem nekem való a műszaki élet.
A szabadidőmben el kezdtem járni vívni,s ezáltal egy olyan közösségbe kerültem,amiből nem akarok kiszakadni.
Találtam egy gimnáziumot a kolitól nem messze,ami nagyon megtetszett. Ebbe a gimnáziumba akarok átmenni,és így problémamentesen tudnék vívásra járni.
A legnagyobb probléma az lenne,hogy a szüleim nem biztos hogy támogatnának. Anyukám szerintem bele menne,ő engedné. Apámát nem tudom,nagyon örült hogy ilyen suliba jöttem. Sosem engedte hogy egy szabad akaratom is legyen. Mindig azt kell csinálni amit ő mond. Félek hogyha ezt elmondanám neki,akkor beiratna a helyi gimnáziumba,amit nem szeretnék a fentebb leírtak miatt,és amúgy sem tetszik. Hogy mondjam ezt el nekik? Előre is köszönök minden választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!