Pénzügy szàmvitel FOSZ-t végeztem "Pénzintézeti"-szakirányon alapszaknak lenne értelme?Teljesìthetö?
"A nyelvvizsgát meg sajnálom h nem tudtad letenni, a lányomnak sikerült úgy hogy gyakorlatilag semmit nem tud. Mázlija volt."
Hogy lehet így nyelvvizsgát tenni? Én hiába tanulok úgy érzem nem tudok semmit. Nem merek így vizsgázni menni. Miből tanult a lányod és mikor vizsgázott?
Semmit nem tud? Akkor hogy sikerült
Nappalira 38 fő
Levelezőre 59fő (ebbe benne van a költséges és önköltséges is)
Azért aki teheti inkább budapesti, szegedi egyetemre jelentkezik innen.
Hány pontja lett a lányodnak igy nyelvvizsgával?
#11 Úgy tudta letenni hogy ahogy írtad ő sem tudott semmit, a laborja lett nagyon jó, nyelvtanilag 0 .Úgy volt vele hogy megpróbálja.Pláne h ingyenes/ De egy kukkot sem tud beszélni angolul,hamarabb megérti amit mondanak neki főleg ha nem hadarnak./ Ám 3 éve tette le a vizsgát az Origónál. Olaszon gondolkodott még, mivel abból érettségizett,de ez idő hiányában nem jött össze. Szóval neki szerencséje volt, mert mindenki a labornál bukott el. Próbáld meg mindenképp!
UI: tényleg nem tud semmit, a papírja meg van róla, de szerintem inkább tudjon valaki jól beszélni, érteni mint, a bizonyítvány.
Mindenképp meg fogom próbálni, ha felvesznek a diplomához
Ha nem vesznek fel azért, hogy jövőre több pontom legyen, viszont itt a diplomához ezen a szakon csak felsőfokú érettségit vagy szakmai közép nyelvvizsgát fogadnak el.
Pesten is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!