3 helyet jelöltem a felvi-n az első helyen 0 pontom van a másik 2 helyen számol pontszámot, van értelme sorrendet módosítanom?
Legfeljebb amiatt, hogy az első helyen biztos befutó legyél.
Ahogy írtad, az első hely ilyenkor automatikusan kiesik.
Amiatt lenne értelme módosìtani?
Ha jól tudom akkor megint kell hitelesiteni ha igyis-ugyis ami most 2. Helyen van nekem(mert az elsö kiesik) szak fog szàmìtani akkor nem varriàlnék csak tartok töle h akkor oda BIZTOS h sikerül-e?! mert 2.hely(persze ha a pontszàm OK)
Teljesen felesleges, de a lelki nyugalmad érdekében megcserélheted.
Tévhit, hogy az előnyt élvez, aki előrébb jelöli meg az adott egyetemet. A sorrend csak azért érdekes, mert amit elsőnek jelölsz meg, és lesz rá elég pontod, akkor csak oda mehetsz, utólag nem válogathatsz. Ha mondjuk egy helyet ötödiknek jelölsz meg, és van 400 pontod oda, de van olyan peched, hogy az első négy helyre nem jutsz be, akkor te az ötödiknek megjelölt egyetemre előbb jutsz be, mint az, aki elsőnek jelölte meg és 399 pontja van.
Tehát a saját sorrended csak a TE bejutásodat korlátozza, mivel ha az elsőre felvesznek, akkor a többire nem, ha az első nem, de a másodikra igen, akkor a többire nem, és így tovább.
Jelen helyzetben az a biztos, hogy az elsőnek jelölt egyetemre nem jutsz be, így a másodiknak jelölt lép az első helyébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!