Szerintetek ennyi pont elég lesz?
Figyelt kérdés
Nekem 450 pontom lett és nemzetközi gazdálkodásra jelentkeztem, angol nyelven. Corvinus, BGE, ELTE. Tudom ezt nem tudja senki megmondani, de érdekel a véleményetek, hogy ti hogy gondoljátok, hol lesznek a pontok. Tavaly amúgy 430 volt a Corvinuson a másik kettőn 400körül.2021. jún. 11. 15:50
3/6 anonim válasza:
Tavaly kiugróan alacsony volt a ponthatár a korvós NG-n. Előtte 450-470 között alakult mindig. Azt nézd meg, hogy tavalyhoz és azelőtthöz képest mennyi helyet indítanak és mennyi a jelentkező.
4/6 anonim válasza:
Egyébként a helyedben előbbre venném az ELTE-t másodiknak, ha még változtathatsz a sorrenden.
5/6 A kérdező kommentje:
Végül 454 pontom lett, mert fellebbeztem. Igen, néztem azokat a pontokat is, de a szóbelik hiánya miatt nem gondolom, hogy felugrik a régire, de emelkedésre én is számítok. Megkérdezhetem miért javaslod az ELTE-t?
2021. jún. 14. 18:10
6/6 anonim válasza:
Az ELTE-n messze jobb az oktatás, mint a BGE-n. Szimplán ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!