Tudom, hogy senki nem jós és a ponthatárokat lehetetlen megmondani előre, pusztán a véleményetekre lennék kíváncsi. 470 pontom lett, tavaly pedig 472 volt az elte ajk jogasz szakon a ponthatar. Szerintetek ezzel beferhetek iden?
Van esélyed sok sikert!
Aztàn írd meg, hogy bejutottál-e😇
Tavaly Elte-ÁJK jogász képzésre jelentkezők száma:1590
Idén:1270
Ezek a hivatalos statisztikák.
Szerintem fel fognak venni.:)
Én is ELTE ÁJK jogász képzésre jelentkeztem. Őszintén ismerősi körömből aki még erre a szakra jelentkezett, nem sikerült senkinek sem a 472. Nekem sajnos kevesebb lett 457-461 között lesz valahol a pontszámom (fellebbeztem, és még nem tudom fixen az eredményemet). Én még szeretnék reménykedni abban is, hogy én bekerülök valahogyan, bár tudom erre sokkal kevesebb az esély. 2 ponttal lazán csökkenhet, 15-tel picit esélytelenebb. Nem tudom mennyire figyelted előző évek pontszámait, de tavalyelőtt 440 volt a ponthatár, azelőtti években pedig 460. Én szeretném azt hinni, hogy minket nehezebben lehet hasonlítgatni bármelyik év érettségi eredményeihez, mert nagyon más körülmények között kellett felkészülni, és szóbeli sem volt. Én a helyedben nem izgulnék, szerintem bent vagy.:D
Köszönöm szépen!:)
Megjelölhettem az önköltségest is, felezős ösztöndíjat valószínűleg meg fogom tudni szerezni, szóval úgy néz ki szaktársak leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!