Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha nincs nyelvvizsgam nem...

Ha nincs nyelvvizsgam nem kapom meg a teljes diplomát és akkor nem mehetek mesterszakra sem?

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem ha nincs meg a diploma rendesen akkor nem mehetek mesterre sem. Viszont valaki azt mondta ez nem így van. Sajnos nem találok sehol erről semmit de van a honlapon olyan hogy kreditelismerés kérelem mesterszakra való jelenlkezeshez. És azt írják akkor kell kitölteni ha:

Előzetes kreditelismerést abban az esetben kell kérnie, ha alapdiplomája nem teljes kreditértékkel vehető számításba.

Tehát akkor nyelvvizsga nélkül is lehet jelentkezni ha csak amiatt nincs meg a diploma?

az adott mesterszakhoz.

2021. jún. 10. 15:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mehetsz
2021. jún. 10. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
59%
remélem eltörlik jövőre is :D, ki tudja még bármi lehet ;)
2021. jún. 11. 22:33
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megkaptam a diplomámat nyelvvizsga nélkül is, ugyanis mire végeztem az még nem volt meg. Így hamarabb tudtam jelentkezni mesterre, aminek nagyon örülök.

Hátha most is így lesz és elengedik.

2021. jún. 12. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!