Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Akik “büfészakot” emlegetnek...

Akik “büfészakot” emlegetnek bármilyen egyetemi képzéssel kapcsolatban azok miért teszik ezt?

Figyelt kérdés
Az összes évfolyamtársam és én is, akik úgynevezett “büfészakon” végeztünk mindünknek kbsszott jó munkánk van, és krva sokat keresünk. Egyikünk televíziós szerkesztő lett, jelenleg Barbadoson forgat. A másik osztályvezető lett egy állami hivatalban. Megint másikat most nevezték ki tanácsadónak az MNB-hez, lett egy komoly szoftvercégnél csoportvezetőnk, az évfolyam legbénábbja művház igazgató lett, meg rádiós műsora van, stb. Én hivatásos politikus lettem, önkormányzati képviselő, és egy városi szolgáltató vállalat igazgatóságának tagja. Szóval miért hiszik, hogy ezek értéktelen végzettségek?
2021. jún. 8. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23%
Valszeg amiatt mondja pl egy BME-s mérnök pl a Kommunikáció és médiatudományra, mert irigy rájuk, és nem tudott bejutni oda. Egyáltalán nem azért, mert nem nagyságrendekkel kevesebbet tanulnak ott az emberek.
2021. jún. 19. 19:11
 12/13 anonim válasza:
70%

Tényleg, kevesebbet tanulnak? Mesélj még! Tizenkettő-tizennégy vizsgám volt, félévente. Neked hány vizsgád volt félévente az egyetemen? Ja, hogy te nem is jártál…

[link]

[link]

2021. jún. 20. 13:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja.
2021. jún. 29. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!