Melyik az az okj ami 1éves, esti és egyetem mellett is végezhető?
Figyelt kérdés
Járt valaki ilyenre? Le tudnátok írni a tapasztalataitokat? Olyan okjt keresek Pesten amire hetente max 2szer-3szor kellene bejárni, pár órára délután vagy este. Tudnátok nekem ajánlani valamit? Mert elég sok rosszat hallottam az olyan sulikról amikben az emberek csak az időt töltik el, nekem pedig valami hasznos és alkalmazható tudásra lenne szükségem!
előre is köszi
2010. aug. 24. 22:32
2/3 anonim válasza:
az olyanok úgysem érnek többet, mint egy rakás gőzölgő trágyakupac, ráadásul elveszi az energiát az egyetemről.
fogadjunk, hogy egyetemen is most leszel elsős!?
3/3 djgabie válasza:
Egyre jobban az a trend, hogy egy csomó szakma mellé kötelező OKJ-s végzettség, ha dolgozni is akarsz benne! Szóval egyre nagyobb jelentőssége van az OKJ-knak. Hülyeség abban gondolkodni hogy 1éves képzést akarsz, tudni kéne mi az amit szeretnél tanulni, és így később hasznosítani. Én nemrég végeztem Ingatlanközvetítőként. www.bfocus.hu -t nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!