Akiknek nem úgy sikerült az érettségi ahogy szerették volna jártatok utána külön tanarhoz vagy magatoktól készültetek fel?
Figyelt kérdés
Emelt kémia, biológiára gondolok elsősorban2021. jún. 2. 17:11
1/1 anonim válasza:
Én annó elrontottam a kémiát, emiatt nagyon gondolkoztam, hogy újraírom az egészet. Amikor kihírdették a ponthatárokat, akkor viszont kiderült, hogy második helyre felvettek, így azt elkezdtem és azzal számoltam, hogy újrafelvételizek és az első helyre majd felvesznek. Sajnos kb az első félév elején kiderült, hogy nem fogom tudni vinni a tanulást és érettségire való készülést, úgyhogy az lett a vége hogy átjelentkeztem.
Ha van ilyen lehetőséged, akkor ne csüggedj amiatt, hogy nem lett valami jó, ígyis lehet esélyed oda járni, ahova kigondoltad/álmodtad! :)
Ha utolsó helyről is lecsúsznál, akkor mindenképp javasolnám, hogy gyengébb részeket tanárral ismételd át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!