Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyiket éri meg jobban tanulni?

Valaki valahol 013 kérdése:

Melyiket éri meg jobban tanulni?

Figyelt kérdés

Felvettek egy elég jó egyetem biológia és biokémiai számára is. Teljesen tanácstalan vagyok melyiket válasszam, és bár tudom, hogy ezt nekem kell eldöntenem, mégis kíváncsi vagyok ki melyik mellett érvelne és milyen indokkal.

Amit tudni kell, hogy nem Közép-Európában tervezek elhelyezkedni, inkább délebb felé mennék egyetem után, így ne a magyar álláslehetőséghez mérten nézzétek (nem az országból vagyok alapból).

2021. máj. 26. 01:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Nekem nincs olyan ismerősöm,aki tisztességesen elvégezte a bioszt és ne tálalt volna jó fizető állást. Olyan van, aki lediplomázottde sík h.lye, de mindig át-átcsusszant. Na ők valóban nem tálaltak munkát, bár nem is kerestek a szakmába
2021. máj. 26. 22:00
 12/13 anonim ***** válasza:
41%
Miért kell lepontozni valakit, aki saját tapasztalatát írja le? Ennyire korlátoltak ne legyetek.
2021. máj. 26. 22:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
#11 nekem van😃 okos a csaj egyébként..
2021. máj. 26. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!