Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyiket éri meg jobban tanulni?

Valaki valahol 013 kérdése:

Melyiket éri meg jobban tanulni?

Figyelt kérdés

Felvettek egy elég jó egyetem biológia és biokémiai számára is. Teljesen tanácstalan vagyok melyiket válasszam, és bár tudom, hogy ezt nekem kell eldöntenem, mégis kíváncsi vagyok ki melyik mellett érvelne és milyen indokkal.

Amit tudni kell, hogy nem Közép-Európában tervezek elhelyezkedni, inkább délebb felé mennék egyetem után, így ne a magyar álláslehetőséghez mérten nézzétek (nem az országból vagyok alapból).

2021. máj. 26. 01:13
A kérdező szavazást indított:
Biokémia
Biológia
28 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Bsc-n biológia alapszak van, mesterképzésen mehet szakosodni. Mint biológus, a kérdésed sem értem, hogy most a biológia szak mit takar ltt, ahol tanulnád? És a biokémia? Mert a biológiában pont hogy nem különülnek el a solgok, egy mikrobiológusának is kell érteni a biokémiához is
2021. máj. 26. 08:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Én azt sem értem, hogy hogyan "vettek fel" 2 szakra? Az első, aminél eléred a ponthatárt, arra vesznek fel. Válogatás olyankor már nincs.
2021. máj. 26. 11:55
 3/13 anonim ***** válasza:
38%
Biológus ismerősöm nem tud elhelyezkedni....2 éve a mekiben melózik. Nahh, ennyit arról, hogy a ttkás szakokkal MINDIG el lehet majd helyezkedni
2021. máj. 26. 12:09
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

Itt valami nem stimmel. Nincs olyan szak, hogy biokémia jelenleg.

Szerintem ez megint vagy egy troll kérdés vagy valami gyerek unatkozik.

2021. máj. 26. 12:12
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha ahogy írtad, nem Magyarországon vagy alapból, feltehetően a szóban forgó egyetem sem magyar, és nem is Magyarországon tervezel elhelyezkedni, akkor nem valószínű, hogy itt fogsz választ kapni a kérdésedre.
2021. máj. 26. 12:26
 6/13 A kérdező kommentje:

Mint ahogy írtam, csak egyes válaszolók figyelmen kívül hagyták, nem Magyarországon élek és nem magyar az egyetem, tehát az, hogy két helyre felvettek teljesen normális és ha több helyre adom be még többre vesznek fel. :)

Külön van általános biológia, amiről az alapképzés után lehet szakosodni mikrobiológiára, genetikára stb stb.

Egy általános véleményre lettem volna kíváncsi, természetesen más helyen is megkérdezem, de ha megvan a lehetőségem miért ne tehetném itt is :)

2021. máj. 26. 15:23
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

Melyiket tudnad szivbol csinalni, akar ingyen is?

Termeszetesen szukseges a penz, de azt majd kesobb...

2021. máj. 26. 16:23
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
A recepciós-vagyonőr visszatért a 3-as személyében...
2021. máj. 26. 17:37
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
#8 nem tudom, mire gondolsz, de nem az vagyok. Nem is kitaláció. Én kívánom a kérdezőnek, hogy sikerüljön neki, csak mondtam, hogy van ilyen is.🤷
2021. máj. 26. 19:46
 10/13 anonim ***** válasza:
45%
Én vagyok megint. Lehet a biokémiával jobban járna, mint a biológiával, az ismerősöm esete miatt írom. Valószínűleg, ő is lelt volna melóra, ha jobban próbálkozik.
2021. máj. 26. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!