Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tanuljon az ember akkor,...

Mit tanuljon az ember akkor, ha nem érdekli semmi?

Figyelt kérdés
Sosem érdekelt különösebben semmi, kiskoromban sem. Most 24 éves vagyok és az eddigi életem kb láblógatással telt.Csak a lustálkodás, kajálás, gépezés, csavargás a városban és persze hétvégén bulizás, piálás (néha részegre) . Hobbijaim nincsenek nagyon,legtöbbet a telefont nyomom szabadidőmben, böngészek, ezzel kapcsolatos munka nem nagyon van szerintem.De pl érdekel mi történik facen, instagramon, mit raktak fel mások, mi történik az országban stb, ezeket nagyon szeretem olvasni és alaposan átlapozok mindent. Dolgozom is mint karbantartó, de nem érdekel, így nem tudom hosszú távon elképzelni ezt sem. Ha átlapozom a szakmákat, tényleg nem tudok rámutatni egyre sem hogy "na ezt akarom csinálni életem végéig". Kocsit is vettem magamnak aminek örülök, de a munkámmal nem vagyok elégedett. Valami hiányzik, szeretnék akár kemémyen megdolgozni valamiért, de úgy hogy érdekeljen is. Sajnos bármibe belekezdek, semmi sem hoz lázba, rövid időn belül abbahagyom. Valaki küzd még ilyen problémával? Kitöltöttem már sokféle tesztet, pályaválasztási tanácsadónál is voltam, a válaszaim bizonytalanok voltak, mert magam se tudom mit akarok. Pszihológus sem jött be. Nagyon rossz ez az egész, hogy minden nap ezen töröm az agyam hogy mivel foglalkozzak. Teljesen tanácstalan és elkeseredett vagyok emiatt.
2021. máj. 25. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Volt egy ismerősöm, kedves srác volt, de ugyanilyen, hogy semmi sem érdekelte. Egyet szeretett, tévét nézni, és bizony bármibe belefogott, el is rontotta szegény. Semmit se tudott normálisan megcsinálni. Eljött, hogy megszerel nekem valamit, de csak még jobban elrontotta. Nem haragudtam rá, csak sajnáltam.
2021. máj. 25. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nem erdekel semmi.

Szuk keresztmetszetu a vilagot, ezert vagy tanacstalan.

Ahhoz, hogy megtalald, mi az, ami boldogga tesz, ahhoz kutatnod kell, sokfelet ki kell probalnod.

Folyamatosan fel kell tenned azt a kerdest, hogy mi az, amit szivbol tudnek csinalni.

Milyen keszsegek az erossegeim?

2021. máj. 26. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!