Orvosi? Gyógyszerészeti? ökológia? SEGÍTSÉG!
Biológiát végzek nemsokára.
Minden az önszorgalmadon múlik. Ha pótolsz, sikerül, ha nem, nem. :) Igazából mi a kérdés?
Jajj, ne félj attól hogy kiröhögnek :D
Értelmes embereket nem zavar ha valaki tanulni szeretne.. csak az gúnyolódik ilyesmin, aki annyira hülye,hogy nem látja be ennek a jelentőségét..
Tanulni soha ne legyen ciki !! És az álmaidat se add fel, pláne ne pár zakkant osztálytársad miatt :) Hajrá !
(Amugy én is orvosira szeretnék majd jelentkezni és kémiából annyit tudok, hogy mi a víz képlete.. de idén fakton már elkezdem tanulni :D ) 16/L.
Engem lenéztek, hogy tanultam, de az idő engem igazolt :) Őket nem vették fel, engem igen :D Amúgy a Villányi Attila Kémia a kétszintű érettségire könyvéből tanultam, ez egy összefoglaló, és nagyon jó! 85%-os lett a közép kémiám, de lehetett volna 90% felett is, ha nem nézek be nagyon csúnyán egy sok pontos feladatot. Amúgy én azt tanácsolom, hogy járj el magántanárhoz is, és próbálj mind kémiából, mind biológiából emelt szintű érettségit tenni, mert csak így jön ki a max pluszpont, amire nagy szükséged lehet. Nem olyan nehéz, csak szorgalom kell hozzá, és még pont időben kezded el :) Amúgy azt is ajánlom, hogy legyenek jó jegyeid az érettségi tantárgyakból, és próbáld minden érettségid 5-re csinálni, mert sokkal könnyebb dolgod lesz, ha nem duplázol. Sok kitartást kívánok, és soha ne add fel az álmod!
A kezdő orvostanhallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!