Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvosi? Gyógyszerészeti?...

Orvosi? Gyógyszerészeti? ökológia? SEGÍTSÉG!

Figyelt kérdés
nem tudom, h a gimi után milyen pályán folytassam tovább a tanulmányaimat..félek, h az orvosira nem vennének fel. biológia tagaozatra járok. a kémiából eléggé le vagyunk maradva. különtanárhoz kéne járnom? szerintetek megpróbáljam az orvosit? 16/F
2010. aug. 24. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Biológiát végzek nemsokára.

Minden az önszorgalmadon múlik. Ha pótolsz, sikerül, ha nem, nem. :) Igazából mi a kérdés?

2010. aug. 24. 12:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha orvos szeretnél lenni, akkor a kémia (nem)tudásod ne hátráltasson! Én úgy istenigazából 12. második félévtől kezdtem bepótolni a hiányzó kémiaanyagot, nagyon fárasztó volt nagyon sokat tanulni, de most fogok kezdeni az orvosin :) Azért vártam addig a döntéssel, mert bár orvos akartam lenni, nagyon féltem a kémiától, de ez butaság! Te még pont időben vagy, járj kémia fakultációra a biológia mellett, vagy járj magántanárhoz, és sikerülhet. Csak szorgalom kell hozzá! Én drukkolok neked :)
2010. aug. 24. 12:36
 3/11 A kérdező kommentje:
12:36... az a baj, h én is félek az egésztől... leginkább a kudarctól... megfogadom a tanácsod és rástartolok... :D:$
2010. aug. 24. 13:31
 4/11 A kérdező kommentje:
milyen könyvekből készültél a kémia érettségire? nem féltél attól, h kiröhögnek a terved miatt?:$
2010. aug. 24. 13:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, ne félj attól hogy kiröhögnek :D

Értelmes embereket nem zavar ha valaki tanulni szeretne.. csak az gúnyolódik ilyesmin, aki annyira hülye,hogy nem látja be ennek a jelentőségét..

Tanulni soha ne legyen ciki !! És az álmaidat se add fel, pláne ne pár zakkant osztálytársad miatt :) Hajrá !

(Amugy én is orvosira szeretnék majd jelentkezni és kémiából annyit tudok, hogy mi a víz képlete.. de idén fakton már elkezdem tanulni :D ) 16/L.

2010. aug. 24. 14:02
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Ugyan miért röhögnének ki? Azért az orvosit nem zseniképzőként kell elképzelni...:D
2010. aug. 24. 14:06
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatást...:):$
2010. aug. 24. 14:08
 8/11 A kérdező kommentje:
14:02 a faktot leszámítva jársz majd különtanárhoz? milyen könyvekből tanulsz?
2010. aug. 24. 14:09
 9/11 A kérdező kommentje:
Villányi Attila: Ötösöm lesz kémiából c. könyvét hol tudom olcsóbban megszerezni?
2010. aug. 24. 14:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem lenéztek, hogy tanultam, de az idő engem igazolt :) Őket nem vették fel, engem igen :D Amúgy a Villányi Attila Kémia a kétszintű érettségire könyvéből tanultam, ez egy összefoglaló, és nagyon jó! 85%-os lett a közép kémiám, de lehetett volna 90% felett is, ha nem nézek be nagyon csúnyán egy sok pontos feladatot. Amúgy én azt tanácsolom, hogy járj el magántanárhoz is, és próbálj mind kémiából, mind biológiából emelt szintű érettségit tenni, mert csak így jön ki a max pluszpont, amire nagy szükséged lehet. Nem olyan nehéz, csak szorgalom kell hozzá, és még pont időben kezded el :) Amúgy azt is ajánlom, hogy legyenek jó jegyeid az érettségi tantárgyakból, és próbáld minden érettségid 5-re csinálni, mert sokkal könnyebb dolgod lesz, ha nem duplázol. Sok kitartást kívánok, és soha ne add fel az álmod!

A kezdő orvostanhallgató

2010. aug. 24. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!