Szerintetek ezzel lehet fejlődni (ember)rajzolás terén?
Ne kész rajzokat rajzolj át, hanem rendes képeket, lehetőleg meztelen emberekről. Próbáld meg körvonalazni az izmokat, stb.
Ha tudsz angolul, youtube-on fent egy egy "Proko Anatomy" nevű hasznos kis sorozat, ami pont az emberrajzolásra hivatott megtanítani téged - minden részhez van "házi feladat", hogy ne csak nézd, de gyakorold is.
Jóp hangzik!
Ha azt próbáltam meg, hogy egy 3ds modellt háromszögekre és kockákra szeparáltam és az alapján próbáltam testet rajzolni. Habár a méretezések inkonzisztensek voltak, minden a helyén volt
Az átrajzolást hogy érted? Hogy új layert nyitsz, és átrajzolod vonalról vonalra? Mert akkor nem. Ha nézed, és úgy rajzolod, akkor igen.
De attól, hogy másik kategóriába teszed, még ugyanazok fognak neked válaszolni, mint a korábbi kérdéseidre.
Igen, úgy értettem.
Ezt nem értem. Ez az első ilyen kérdésem 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!