Hogyan iratkozzak ki a technikusiról? Kellenek papírok? Egyáltalán lehetséges hogy halasszak egy évet? (tovább lent)
Figyelt kérdés
tehát a várna utcai építészeti suliba jelentkeztem, hogy 1 év alatt megszerezzem a magasépítői technikusit, de úgy döntöttem hogy 1 évet halasztanék, és jövő ősztől kezdeném el a sulit, (18 már elmúltam, nem vagyok tanköteles)
szóval nem tudom hogy ez hogyan működik!?
--> bemegyek a suliba és csak elmondom hogy csak jövőre szeretném kezdeni, visszakapom a bizonyítványt és helló, szia, mehetek is
--> vagy előtte valamilyen halasztási kérelmet kell írni??
please, help me!!! holnap elakarnám intézni
előre is köszönöm szépen!!
2010. aug. 24. 09:21
1/1 anonim válasza:
Én szerintem nem kell semmilyen halasztási kérelmet írni, de hívd fel a sulit és kérdezd meg, vagy vigyél mindent magaddal a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!